Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
nista onda idem na 225 45 kao sto CoL3 ako nista ima ih na svakom cosku, mislim da ce biti u redu jer sa njima cu imati kakvu takvu udobnost a mislim da ce supljina biti manja, a na 8 J nebi trebale da "kipe" preko felgi
ako zelis uslikam ti, al nema nikakvog preljevanja, ja sam neki dan zaribao malo od trotoar, od gume zakacio samo zastitinom rubom gume na rubu felge,ostalo nije dirnulo jer je blago razvucena unutra, ni najmanje vani, tako da je po meni idealno, najejftinija i najudobnija, osim ako ne ides na 225/50,al je skuplja
vidi se da nema preljeva,et i nazad i naprijed se vidi
Ja bih uvijek stavio tu gumu prije nego ovu 225 , previse siroka, samo pati ovjes bezveze..Ja bih te stavio ne bi se mislio ni malo , fino stoje na audiju
Ja ne znam zašto se traži hljeba preko pogače , za Leona je predviđena dimenzija guma 225/45-17 i to je to, posebmo što se ta dimenzija lako nalazi a plus što je feluga 8 coli , guma neće biti strečovana , pa ćeš imati zaštitu koji štiti rub feluge.
Sve ostale dimenzije ne bih uopšte razmatrao , sem ako bi gume dobio džabe.
A ako se brimeš za ovijes i udobnost , ne bi trebao ići preko 16 coli , 205/55 i noga u dube , em udobnije , em jeftinije
Izvinjavam se na kolokvijalnom izrazu , odmah se ispravljam ,guma razvučena izvan granica gazećeg sloja.
I obećavam da nikad više upotrebljavati kolokvijalne izraze tipa gevinde, getriba....
meni na 7 jota 225 45 izgleda kao balon i to je ono sto mi se ne svidja
bas sam gledao da kupim felge santa monica koje su 7 jota sa gumama 225 45 i kad sam vidio kako izgleda onda sam odustao
druz ako mi vjerujes meni super izgleda i uopste nisu kao baloni,bas ako stignem sutra poslikat pa da vidis,samo ako ti udobnost igra ulogu onda to po meni nije dobra kombinacija ali stabilnost je super.