Mala nezgoda

Mala nezgoda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Veceras oko 9h me malo ponijelo, kisa, nizbrdo, krivina, masna cesta... i udario sam u neki ivicnjak i iskrivio lafetu, koliko sam mogao po onoj kisi mogao vidjeti, sutra cemo vijdeti da li ima jos kkave stete ne dao Bog

Hvala drugu Dzenanu na nesebicnoj pomoci i probijanju kroz vodu da bi dosao do mene i donio mi onu malu rezervnu gumu posto ona standarna nema sanse da je mogla stati jer sam skroz nabio gumu, evo slika sa malom gumom :icon_confused:

Lafeta ce mi trebati a ostalo nema pojma hoce li jos nesto biti ne dao Bog unisteno, pa eto ako ko ima i zeli da mi pokloni neka to sada uradi ako nece da pokloni neka mi proda :lol::lol::lol:

Član
Kako je moglo bi i kolika je strana, hvala Bogu pa se na ovome zavrsilo!

Jos prolazim i gledam lika na prije 10m od mene gdje cu udariti kako je spucao u ogradu od kuce i ja konj krenem jos vecom nizbrdicom :icon_question::icon_cry:

Član
Ma ne sekiram se za tebe, mozes pola auta kupiti za 100 KM :D

Ajd dobro si prosao, samo nauci nesto iz toga. Kisa, posebno prva, zna biti pravo zaebana.

GTI 16V je napisao(la):
Vecras je bas uzasna cesta za voziti od kosevskog do velesica sam vidjela 2 udesa....

Kad nam je i cesta katastrofa, sad jos i glavnu iskopali. Ja po onom prvom pljusku krenuo sa Ilidze do grada, sa 70 km/h sam sve zivo prestigao. A one bocne trake na glavnoj djadi katastrofa, ima vode kao u plicaku. Malo-malo pa zaplivaju prednji tockovi, uzas...

Član
Nagib jedno 55 stepeni, kisa, klizavo, frajer priej nekoliko minuta udario prije mene u ogradu i ja konj naso da se i dalje spustam, jos sreca pa niko odozgo nije naisao, ja na cesti stajao nema sanse da bi mogao zakociti engo direkt u mene, j aizasoa visocije da stavim torkut i posao nazad prema dole i kao na skijam u cipelama, fulio i auto i sve, dosao skoro do kraja ulice...

Naravno da sam nesto anucio, hehehehe

IGY

Član
da ceste su fakat katastrofa, legio hajd nek je na tome zavrsilo, napravices to brzo

Član
I ja sam sinoć dobio skije u Hadži Idrizovoj 3-4m ali sam ga uspio nekako upraviti,a ko zna koja je to ulica,onda zna da je uska,sa jedne strane trotoar a sa druge parkirana auta..I već par puta na tom istom mjestu mi se to desilo i svjestan sam toga ali ulica je masna da te Bog sačuva,još prva kiša i eto ti belaja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.