Član
pa brate ja i ti smo bili prosle god u kragujevcu na istoj manifestaciji i posle toga u NS , auto nidje veze a ljudi mu daju prva mjesta fale mu osnovne stvari a uzima peva mjesta u evropskom okviru takmicenja,(ko nezna o cemu se radi neka potrazi u galeriji zeleni pezo 206) stvarno bilo vise nego smijesno , ja i madzid u KG prosle god na stylingu illozili auta i cekamo ocjenjivanje, obidjemo krug cisto da vidimo konkurenciju i kakve su nam sanse. komentarisem ja njegovu klasu i kazem tebi je frka samo radi kalibre (2mjesto na ovogodisnjoj manifestaciji,prosle god prvo) a madzid meni nemas frke prvi si ,a meni bila frka zbog nekog fiat stila koji je na kraju zavrsio kao 3 , i slijedi proglasenje stilo 3 ja 2 i iskace pezo 206 prvi mi ostali bez texta slicno tako je bilo i u NS al izgleda da su ga sada oladili ----- ZA NEUPUCENE NAVEDENA AUTA SA TAKMICENJA MOZETE POGLEDATI U GALERIJI NA WWW.TUNING.RSIceman je napisao(la):Gajs-gt je napisao(la):cestitke momci,nemogu da vjerujem da zelena 206-tica nije osvojila nista sta ce to biti :icon_question:
hehehe e bas mi je prisao tamo i pricali smo o tebi... pita gdje si ti sto nisi dosao, pita jesi li to ljut nakon onoga sto je bilo u Novom Sadu:lol: