MACKA ISPOD HAUBE

MACKA ISPOD HAUBE

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
:lol::lol::lol: ma to je kod mene redovno, cak je stari jednu macku do posla dovezao ispod haube sreca pa nije uletila pod remenje :icon_smile:

Član
Kod mene srecom ne moze da stane :) Zajebana situacija, da je dosao copor pasa, slabo sta bi ti ostalo od auta...

stefan je napisao(la):
:lol::lol::lol: ma to je kod mene redovno, cak je stari jednu macku do posla dovezao ispod haube sreca pa nije uletila pod remenje :icon_smile:

Dobro je, izgleda nije imala za taxi pa hajd da se provuce besplatno :D

Član
stefan je napisao(la):
ta neka nije bila suicidna da iskoci pod auto i ubije se o asfalt:D

Član
ti si nju trebao pokupit pa pravac Miladije kod one sto izljeva stravu,kolko si je isprepadao mogu mislit...

Član
Imao sam problem s misem i nikad ga nikom nebih pozelio :icon_cry:
A sa mackom je kolega sjebao motor... Sjeo covjek u auto i upalio motor krenuo lagano a nesto pocelo da krijesti, smrdi i lupa. Kod majstora par stoja jer mu je izgorila instalacija i sjebalo mu jos neke stvari na motoru

Član
elvis_h je napisao(la):
ti si nju trebao pokupit pa pravac Miladije kod one sto izljeva stravu,kolko si je isprepadao mogu mislit...

hehe ma moj stari je cijeli dan vozao u autu..... lik isao u srebrenik pa zivinice pa tuzla jadna macka.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.