MACKA ISPOD HAUBE

MACKA ISPOD HAUBE

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Malo prije dodje moj stari kaze de mi naspi antifriza i ono provjeri koliko ima ulja i hajd ja otvori haubu kad ono macka .... sjedi na onom poklopcu od filtera.... :icon_eek: ona nista malo je rukom pomjerim ona nista reko nije valjda mrtva i ja je iznesem spustim na pod nista macka se ne pomjera ... i ja je malo rukom pomjeri kad ona se pomjeri i pobjeze.... znaci imam 23 godine ovo jos nigdje vidio da macka ispod haube sjedi

Član
MuMa je napisao(la):
Malo prije dodje moj stari kaze de mi naspi antifriza i ono provjeri koliko ima ulja i hajd ja otvori haubu kad ono macka .... sjedi na onom poklopcu od filtera.... :icon_eek: ona nista malo je rukom pomjerim ona nista reko nije valjda mrtva i ja je iznesem spustim na pod nista macka se ne pomjera ... i ja je malo rukom pomjeri kad ona se pomjeri i pobjeze.... znaci imam 23 godine ovo jos nigdje vidio da macka ispod haube sjedi
To ti se kod nas druze zove sacekusa cekala misa zaspala ili je se samo pravila upitno je jer joj je bolje da je ti izneses:D
problem je kad ta ista macka uleti u remenje ili tako nesto;)

Član
MuMa je napisao(la):

:lol::lol: e svasta.

Član
sreca pa ne zivimo u africi, mozda bi lav sjedio:lol::lol::lol::lol::lol:
joj ludila jbt,, al dobro, danas je svasta moguce

gledali smo skoro na onom bmw-u sto se sakrilo nekoliko vjeverica

Nije to nista cudno toliko,bilo hladno napolju i usle da se ugriju.
Sreca tvoja sto nisi upalio,pa ti sjebalo motor.Komsiji je prije 2-3 godine se to desilo imo oko 800 km stete na motoru
Dobro si ti prosao ;)

Član
zakon su snicle od macke kad je uhvati propeler :D i pogotovo kad je podje zupcasti zvakati smrdi auto mjesecima kasnije :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.