Ma vecina vas je suplja....nemogu vam mozgovi svariti da je sve to u pet deka i stvar ukusa pa se slomiste namecuci jedni drugima svoje zelje jer vecina u zivotu nije ni sjela ni u M-a ni u RS-a itd....ko ono sastali se i raspravljaju o voznji bicikla a niko nikada nije vozio????CocaCola je napisao(la):samo sam dokazao, da je mercedesovo serijsko auto brze i jace, od serijskih bmw i audia....
nisam se uopste zanio,samo sam dao argumente i dokaze a ne suplje kao vecina ovdje...
Har3 je napisao(la):Pa gledao sam bas testiranje na discoveriju. Audi RS4 protiv BMW M3. Audi ga je pobjedio u svemu. Radili su tri testa, brzina na pravcu - ubjedljiva pobjeda audija. Trkanje po cijeloj stazi u krugovima - oderao ga audi, i bio je jos i drift, gdje je naravno BMW M3 pobjedio jer je kod audija quattro pogon.
i zaboravio si rec, da budu pogonjeni diesel motorom...Fawaay je napisao(la):A merc nek se nastavi baviti tamo gdje je najbolji,u pravljenju sporih i udobnih limuzina za guzonje.Har3 je napisao(la):Pa gledao sam bas testiranje na discoveriju. Audi RS4 protiv BMW M3. Audi ga je pobjedio u svemu. Radili su tri testa, brzina na pravcu - ubjedljiva pobjeda audija. Trkanje po cijeloj stazi u krugovima - oderao ga audi, i bio je jos i drift, gdje je naravno BMW M3 pobjedio jer je kod audija quattro pogon.
CocaCola je napisao(la):Hahaha cuj sporih limuzina Opet vas moram razocarati, da je S65 AMG, brzi(jaci) od i jedne 7-ice i A8... samo toliko o tome, koliko su oni spori...
addo je napisao(la):CocaCola je napisao(la):Hahaha cuj sporih limuzina Opet vas moram razocarati, da je S65 AMG, brzi(jaci) od i jedne 7-ice i A8... samo toliko o tome, koliko su oni spori...
Nemozes ba porediti S65 AMG sa sedmicom! Uzmi i 7 Alpine pa poredi sa AMG-om ili Brabus-om! I zavrsite raspravu!:icon_twisted: