E Edis_m3 Član 09.11.2008 #48 Ima li sanse da se nade motor sto je bio u ovom autu M3 sa 4cilindra a onda da se porazgovara o autu....
Ima li sanse da se nade motor sto je bio u ovom autu M3 sa 4cilindra a onda da se porazgovara o autu....
kirkeSPM Član 10.11.2008 #49 Edis_m3 je napisao(la): Ima li sanse da se nade motor sto je bio u ovom autu M3 sa 4cilindra a onda da se porazgovara o autu.... Kliknite za proširenje... imam ja taj motor u garaži,:icon_smile:
Edis_m3 je napisao(la): Ima li sanse da se nade motor sto je bio u ovom autu M3 sa 4cilindra a onda da se porazgovara o autu.... Kliknite za proširenje... imam ja taj motor u garaži,:icon_smile:
koki+ Član 10.11.2008 #50 kirkeSPM je napisao(la): Edis_m3 je napisao(la): Ima li sanse da se nade motor sto je bio u ovom autu M3 sa 4cilindra a onda da se porazgovara o autu.... Kliknite za proširenje... imam ja taj motor u garaži,:icon_smile: Kliknite za proširenje... u Tuzli ima jedan alpina 2,7 e-30 ali koja je cifra to neznam
kirkeSPM je napisao(la): Edis_m3 je napisao(la): Ima li sanse da se nade motor sto je bio u ovom autu M3 sa 4cilindra a onda da se porazgovara o autu.... Kliknite za proširenje... imam ja taj motor u garaži,:icon_smile: Kliknite za proširenje... u Tuzli ima jedan alpina 2,7 e-30 ali koja je cifra to neznam