Lumar folije postavljanje na Tuzlanskom kantonu?

Lumar folije postavljanje na Tuzlanskom kantonu?

Član
zanima me gdje mogu na TK kantonu kvalitetne folije staviti,zna li neko "nekog" ko to odradi profesionalno???:icon_confused:

Član
zoka u lipnici nema boljeg,neko ce postaviti i broj telefona ne mogu sad do telefona u krevetu sam a tel je u drugoj sobi,ili google zoka lipnica folije i naci ces broj telefona

Početnik
nije Sarajevo preko svijeta bjelog:)
Dogovoris termin, imas brojeve na CAC FOLIJA llumar sarajevo stranici, odes s jaranom, ostavis auto, odes fino do grada na cevape i pivu, ljudi zavrse, dobijes oprano auto, spremno za voznju nazad sa stilom :)

Član
Zoka u lipnici je meni radio folije, momak je odradio profesionalno i svaka mu cast :cool:. Samo sta mi je bilo pokrivo "sto je nalijepio pozadi na gepek reklamu svoju bez mog znanja i pitanja". Jedva sam skino :icon_rolleyes:

Član
thnx za broj.....samo cu ja reci da ne stavlja rekllamu :lol:.....ma bitno da je kvalitetno...

zmayich je napisao(la):
nije Sarajevo preko svijeta bjelog:)
Dogovoris termin, imas brojeve na CAC FOLIJA llumar sarajevo stranici, odes s jaranom, ostavis auto, odes fino do grada na cevape i pivu, ljudi zavrse, dobijes oprano auto, spremno za voznju nazad sa stilom :)

uradio bi tako ali sam samo 7 dana kod kuce....pa mi je svaki sat bitan...;)

Član
trenutno nema reklama,neki dan je meni radio,tak da ti nece zalijepiti :D ja bas trazio da mi zalijepi