Član
http://www.nkp.ba/lukavac-sudar-ferrarija-f430-i-golfa-2/
Naš'o on ferrarija po lukavcu da voza. Ovdje samo trektor ili tenk.
Naš'o on ferrarija po lukavcu da voza. Ovdje samo trektor ili tenk.
Po slikama i tekstu mislim da je vozac ferraria uzrokovao nesrecu...
"Nije poznato da li je vozač Ferrarija povrijeđen, budući da se udaljio sa mjesta nesreće. Pripadnici PU Lukavac u ovim trenucima vrše uviđaj, nakon čega će se znati uzroci nesreće, prenosi portal Sodalive."
Nije bas uvjek, npr u slucaju da se neko ukljuci sa sporednog puta na glavnu cestu i ovaj ga udari pozadi.I ja mislim da je ferrari, tacnije 100% je ferrari skrivio nesrecu jer je udario golfa odzada. Ko god udari nekog odzada, taj koji je udario u zadnju stranu, u ovom slucaju ferrari, je kriv bez obzira sta je bilo, samo ce biti nije drzano rastojanje ili nije prolagodjena brzina uvjetima na cesti, a posto je na to sve jos vozac ferrarija otisao sa mjesta nesrece to jos upucuje da je kriv...
Nije bas uvjek, npr u slucaju da se neko ukljuci sa sporednog puta na glavnu cestu i ovaj ga udari pozadi.
I ja mislim da je ferrari, tacnije 100% je ferrari skrivio nesrecu jer je udario golfa odzada. Ko god udari nekog odzada, taj koji je udario u zadnju stranu, u ovom slucaju ferrari, je kriv bez obzira sta je bilo, samo ce biti nije drzano rastojanje ili nije prolagodjena brzina uvjetima na cesti, a posto je na to sve jos vozac ferrarija otisao sa mjesta nesrece to jos upucuje da je kriv...
Po zakonu je kriv taj sto je izletio, sad je drugo sto je tesko dokazat. Kamera u autu ili na nekom objektu ili neki svijedok i dokaze se to na sudu.Nedavno jaran imao isti slucaj i bio kriv bez obzira sto mu se lik uvalio....dosoa policajac kaze da si ga bilo gdje udario nebi bio kriv al nazad nema tu price...