shurda je napisao(la):sve je bilo udure dok ovaj nije se napio sa dvicom i poceo slajdrati na sve strane,,steta sto zakaci BMW-ea covjek ni kriv ni duzan,,
idosa je napisao(la):Novo mjesto i uvest red i naravno jako alkoholizovanim ljudima nedati ucestvovanje. Ovaj put dobro prode moj auto neznam kako samo onako izvede da me zakaci a da nista nebude to je ona sreca u nesreci jutros bas gledam nema ni parnice. Dakle uskoro ocekuju od mene moj BMW klub da organizujem meet tj. prvi ove godine na jezeru modrac parking plaza mislim da mnogi od vas znaju za te meet-ove koji su odrzavani prosle godine i naravno iako niste BMW driver dobrodosao je svaki ljubitelj auta, tuninga i druzenja.
shurda je napisao(la):idosa je napisao(la):Novo mjesto i uvest red i naravno jako alkoholizovanim ljudima nedati ucestvovanje. Ovaj put dobro prode moj auto neznam kako samo onako izvede da me zakaci a da nista nebude to je ona sreca u nesreci jutros bas gledam nema ni parnice. Dakle uskoro ocekuju od mene moj BMW klub da organizujem meet tj. prvi ove godine na jezeru modrac parking plaza mislim da mnogi od vas znaju za te meet-ove koji su odrzavani prosle godine i naravno iako niste BMW driver dobrodosao je svaki ljubitelj auta, tuninga i druzenja.
hoce li se moci uci sa autom dole u krug ili vani se parkirati,,mislim za ove koji nevoze bmw-ea:icon_rolleyes: