TuLe Član 28.01.2008 #16 nikakav problem... ionako ce i on uskoro otic... a draze meni bit papak (jer volim audi) neg papucar HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
nikakav problem... ionako ce i on uskoro otic... a draze meni bit papak (jer volim audi) neg papucar HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
eddo Član 28.01.2008 #17 hooooooo hvala jarane, ja na zajbanciju, ti na nesto skroz drugo .... hvala ti i svaka ti cast ....
TuLe Član 28.01.2008 #18 a ovo nije sala jel??? haj ne seri, isto ko da je prvi put da se ovako zezamo, sta si sad naso dizat frku???
a ovo nije sala jel??? haj ne seri, isto ko da je prvi put da se ovako zezamo, sta si sad naso dizat frku???
Liquid89 Član 28.01.2008 #20 ccc, sta covjeku .ebete temu,nadjite drugo mjesto za vase prepiranje i shalu,btw.dobra alfa al' dobro je biti papak (audi je audi)
ccc, sta covjeku .ebete temu,nadjite drugo mjesto za vase prepiranje i shalu,btw.dobra alfa al' dobro je biti papak (audi je audi)
Ja_i_Moj_GTI Član 28.01.2008 #22 Liquid89 je napisao(la): ccc, sta covjeku .ebete temu,nadjite drugo mjesto za vase prepiranje i shalu,btw.dobra alfa al' dobro je biti papak (audi je audi) Kliknite za proširenje... Potpisujem, fakat eddo i tule, odoste skroz u off...
Liquid89 je napisao(la): ccc, sta covjeku .ebete temu,nadjite drugo mjesto za vase prepiranje i shalu,btw.dobra alfa al' dobro je biti papak (audi je audi) Kliknite za proširenje... Potpisujem, fakat eddo i tule, odoste skroz u off...
TuLe Član 28.01.2008 #23 jbg izvinte... fakat nije ok od nas... i da se vratim na temu, alfa je lijepa, samo je operi i nemoj po livadi opet s njom i bice jos bolja heheh
jbg izvinte... fakat nije ok od nas... i da se vratim na temu, alfa je lijepa, samo je operi i nemoj po livadi opet s njom i bice jos bolja heheh
nihad3tzo Član 28.01.2008 #24 sexy alfica,samo je oprat treba i kakve felgice bi bolje legle . . . al sve u svemu super auto
only ALFA Član 29.01.2008 #26 ma imam felge,samo su ovo zomske gume,da ne poginem,a oprat cu je tamo nekad..