sub3r Član 26.04.2010 #16 pa sta ako vas je nasamario... ima i gorih po forumu 100 puta, pa nisu banovani :icon_rolleyes: neka si ih zehebao
pa sta ako vas je nasamario... ima i gorih po forumu 100 puta, pa nisu banovani :icon_rolleyes: neka si ih zehebao
CoL3 BHT Ovisnik 26.04.2010 #18 :lol::lol: predpostavio sam da je ovo,al cemu pravite huku samo CTRL+ALT+DELETE i ugasi mozillu i et
AdnaNsa Član 26.04.2010 #21 Davor_ je napisao(la): control + alternative + delete brise i ulje od mjenjaca sa ekrana Kliknite za proširenje... :lol::lol: ja sam to morao 2 puta ponoviti da bi izasao ali oprastam mu :icon_twisted:
Davor_ je napisao(la): control + alternative + delete brise i ulje od mjenjaca sa ekrana Kliknite za proširenje... :lol::lol: ja sam to morao 2 puta ponoviti da bi izasao ali oprastam mu :icon_twisted:
edo_benz Član 26.04.2010 #22 AdnaNsa je napisao(la): Bjezi hebo te ovo daba mi se dize :icon_twisted: Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol:
AdnaNsa je napisao(la): Bjezi hebo te ovo daba mi se dize :icon_twisted: Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol: