0g1 je napisao(la):sve to fino ali ovako se gine
OggyBoy je napisao(la):0g1 je napisao(la):sve to fino ali ovako se gine
I od starosti se isto umire.![]()
CoL3 je napisao(la):dobar dobar
od audia nekako mi je ovaj rs4 b5 jedan od drazih audia,neznam zasto,al me tako privlaciii:icon_twisted:
allroad je napisao(la):joj druze... hajd nek bude tako ali da te pitam samo nesto. jesi li ikada imao neki *eben udes ?
allroad je napisao(la):a jbg ne daj boze nikome, al vjeruj mi da ne bi tako razmisljao
Na autocesti sa ovoliko traka ovakva voznja je Ruski Rulet.Mozes biti Schumacher ali kad te neko ispred ne skonta na ovoj brzini i prestroji ti se u traku onda si palacinka :icon_biggrin:allroad je napisao(la):Ma sve se slazem al nisu bas ceste pogotovo kod nas prilagodjene za tako te brze voznje..sve uredu ponekad i potegnuti svi potegnu al ne daj boze malo samo fali pogotovo ponavljam po nasim finim putevima i nema te nigdje
GTI FAN je napisao(la):Na autocesti sa ovoliko traka ovakva voznja je Ruski Rulet.Mozes biti Schumacher ali kad te neko ispred ne skonta na ovoj brzini i prestroji ti se u traku onda si palacinka :icon_biggrin:allroad je napisao(la):Ma sve se slazem al nisu bas ceste pogotovo kod nas prilagodjene za tako te brze voznje..sve uredu ponekad i potegnuti svi potegnu al ne daj boze malo samo fali pogotovo ponavljam po nasim finim putevima i nema te nigdje