HoNdA_CiViC_ Početnik 28.03.2009 #1 evo danas malo iso sliko auta pa reko da postavim ovde ima oko 69 slika :lol:
HoNdA_CiViC_ Početnik 28.03.2009 #3 gaga je napisao(la): gdje je ovo :icon_eek::icon_eek: Kliknite za proširenje... 2 min od moje kucee :lol::123:
gaga je napisao(la): gdje je ovo :icon_eek::icon_eek: Kliknite za proširenje... 2 min od moje kucee :lol::123:
HoNdA_CiViC_ Početnik 28.03.2009 #5 vladica85 je napisao(la): ovde jedino sto porsche valja,ovo ostalo americko smece Kliknite za proširenje... one crne felge su sigurno skulje od tvog auta..(ako gaimas)
vladica85 je napisao(la): ovde jedino sto porsche valja,ovo ostalo americko smece Kliknite za proširenje... one crne felge su sigurno skulje od tvog auta..(ako gaimas)
HoNdA_CiViC_ Početnik 28.03.2009 #7 vladica85 je napisao(la): :lol: stosta je skuplje od mog auta(imam skodu fabiju) Kliknite za proširenje... pa et samo kazem da jesu :icon_confused:
vladica85 je napisao(la): :lol: stosta je skuplje od mog auta(imam skodu fabiju) Kliknite za proširenje... pa et samo kazem da jesu :icon_confused:
vladica85 Član 28.03.2009 #8 druze nece da se uvecaju nijedna od ovih slika sto si postavljao,bar kod mene
HoNdA_CiViC_ Početnik 28.03.2009 #9 vladica85 je napisao(la): druze nece da se uvecaju nijedna od ovih slika sto si postavljao,bar kod mene Kliknite za proširenje... trebale bi neznam sto nece probaj kasnije
vladica85 je napisao(la): druze nece da se uvecaju nijedna od ovih slika sto si postavljao,bar kod mene Kliknite za proširenje... trebale bi neznam sto nece probaj kasnije