lonac za gti-a

lonac za gti-a

Član
dakle kao sto naslov kaze treba mi informacija koji lonac staviti na golf 3 2.0 gti a da ga ne prigusi a istovremeno da ne bruji jer mi je remusa puna kapa nemogu vise da podnesem pogotovo kad idem na duze relacije ma da poludis u autu :lol::lol::lol:.
Dali je neko uzima dole kod vize na stubu u onoj radnji auspuhe vidio sam neki dan da imaju pa me interesuje ako je neko uzimao da mi kaze iz prve ruke dali to valja cemu :cool:

Član
ma sve je fabricko katalizator,srednji lonac pa zadnji e sad neko je nesto eksperimentiso sa zadnjim loncem ja bih rekao da ga je ocistio i napravio protocni i na one dvije izlazne cjevi zavario nastavak remus.Zvuk je bas mocan nije ono da prdi nego dubok zvuk al brate kad idem na duze relacije ubi necujem nista u autu neki dan na autoputu ga stisno 230 ma da poludis unutra :lol::lol::lol:

Član
Ma jebes auto koje vozis 230 i cujes radio unutra ,kakvo je to sranje od auta i kakav je to ceif voziti,zato nediraj nista imas remus koji radi kako treba .

Član
GTI FAN je napisao(la):
Ma jebes auto koje vozis 230 i cujes radio unutra ,kakvo je to sranje od auta i kakav je to ceif voziti,zato nediraj nista imas remus koji radi kako treba .
:lol::lol::cool::cool::cool: jes samo kad budem za 2 godine ogluhim pa onda ga necu ni mjenjat :D:D