erol_brcak Član 28.10.2009 #17 EJ2 je napisao(la): sta ce autu sa prednjim pogonom 370 konja? :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... Ja kad sam zadnji put postavljao to pitanje radilo se o Fikusa sa 330 ks.Samo mi se nije dalo zamarat ljude opet istim pitanjem.:icon_biggrin: sOmire ba,gricni prasinu Dzabe mu manja masa,kad fordov los ovjes igra protiv njega
EJ2 je napisao(la): sta ce autu sa prednjim pogonom 370 konja? :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... Ja kad sam zadnji put postavljao to pitanje radilo se o Fikusa sa 330 ks.Samo mi se nije dalo zamarat ljude opet istim pitanjem.:icon_biggrin: sOmire ba,gricni prasinu Dzabe mu manja masa,kad fordov los ovjes igra protiv njega
VR6Boki Član 28.10.2009 #18 370 KS i 5.9 do stotke, a Golf R sa 100 KS manje i DSG-om ce ici 5.5 s do stotke :icon_biggrin: Pa nek neko kaze da Golf nije najbolji auto na svijetu :lol: Nemogu reci da vidim neku svrhu ovoga tuninga, a ipak 6500 Eura nije malo.
370 KS i 5.9 do stotke, a Golf R sa 100 KS manje i DSG-om ce ici 5.5 s do stotke :icon_biggrin: Pa nek neko kaze da Golf nije najbolji auto na svijetu :lol: Nemogu reci da vidim neku svrhu ovoga tuninga, a ipak 6500 Eura nije malo.