fast..tuning20 je napisao(la):et ja fino postavio temu ako neko treba pomoc vi ope stavili novu temu nemojte zatrpaste forum
i to je veoma tesko uradit kako cu ti te felge stavit nadji iz istog polozaja a tu boju nema sanse
xzone je napisao(la):fast..tuning20 je napisao(la):et ja fino postavio temu ako neko treba pomoc vi ope stavili novu temu nemojte zatrpaste forum
i to je veoma tesko uradit kako cu ti te felge stavit nadji iz istog polozaja a tu boju nema sanse
ma nish onda nije moja trica ova prva moju trebam farbati u ove dvije boje plavu i bijelu i trebam naruciti sad ove felge od golfa 5 gti pa reko da vidim samo kako bi izgledalo
fast..tuning20 je napisao(la):et ja fino postavio temu ako neko treba pomoc vi ope stavili novu temu nemojte zatrpaste forum
fast..tuning20 je napisao(la):ja nisam reko da necu radit nego sam rekao da je tesko uradit onu boju i treba biti profesionalac u p.s
knoxville je napisao(la):fast..tuning20 je napisao(la):ja nisam reko da necu radit nego sam rekao da je tesko uradit onu boju i treba biti profesionalac u p.s
WTF !? pro treba biti za ovo ? ti si onda zaluto u ovaj sport..
zao mi je sto sam na poslu pa nemam PS da napravim :/
svasta :lol:
allroad je napisao(la):eto ne treba veca slika :lol:
ko zna radit zna uradit i bez slike![]()
xzone je napisao(la):allroad je napisao(la):eto ne treba veca slika :lol:
ko zna radit zna uradit i bez slike![]()
svaka cast nemam rijeci fkt i nemora se vise raditi samo sam htio da vidim kako ce ispasti..hvala vam puno svima