lock

lock

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
znaci da na ovu prvu sliku golf 3 stavite ovu boju pola bijelo pola plavo, i ove felge..jel moze to ko uraditi..pozz

RE: mozetel ovo uraditi

et ja fino postavio temu ako neko treba pomoc vi ope stavili novu temu nemojte zatrpaste forum

i to je veoma tesko uradit kako cu ti te felge stavit nadji iz istog polozaja a tu boju nema sanse

Član

fast..tuning20 je napisao(la):
et ja fino postavio temu ako neko treba pomoc vi ope stavili novu temu nemojte zatrpaste forum

i to je veoma tesko uradit kako cu ti te felge stavit nadji iz istog polozaja a tu boju nema sanse

ma nish onda nije moja trica ova prva moju trebam farbati u ove dvije boje plavu i bijelu i trebam naruciti sad ove felge od golfa 5 gti pa reko da vidim samo kako bi izgledalo

Član

xzone je napisao(la):

ma nish onda nije moja trica ova prva moju trebam farbati u ove dvije boje plavu i bijelu i trebam naruciti sad ove felge od golfa 5 gti pa reko da vidim samo kako bi izgledalo

Cek probam ti ja felge stavit a mozda i boju tu sto zelis cek

Član

pa nije mislio bukvalno felge sa ove slike, nego je postavio sliku da onaj "ko bude zainteresovan" zna o kojim felgama je rijec...
ako ti ne mozes i ne znas, niko te i ne tjera da radis i komentarises. ima onih koji ce htjeti pomoci covjeku i koji ce moci napravit onakvu boju...

ja nisam reko da necu radit nego sam rekao da je tesko uradit onu boju i treba biti profesionalac u p.s

Član

ja nisam reko da necu radit nego sam rekao da je tesko uradit onu boju i treba biti profesionalac u p.s

WTF !? pro treba biti za ovo ? ti si onda zaluto u ovaj sport..

zao mi je sto sam na poslu pa nemam PS da napravim :/

svasta :lol:

Član

knoxville je napisao(la):

WTF !? pro treba biti za ovo ? ti si onda zaluto u ovaj sport..

zao mi je sto sam na poslu pa nemam PS da napravim :/

svasta :lol:

hehe ja nezz fkt u ps-u raditi jednom pokuso i vidim nema fajde hehe hajd ako iko moze odraditi ovu boju i felge od golfa 5 gti..

Super Moderator

eto ne treba veca slika :lol:
ko zna radit zna uradit i bez slike :D

Član

allroad je napisao(la):

svaka cast nemam rijeci fkt i nemora se vise raditi samo sam htio da vidim kako ce ispasti..hvala vam puno svima

xzone je napisao(la):
allroad je napisao(la):

svaka cast nemam rijeci fkt i nemora se vise raditi samo sam htio da vidim kako ce ispasti..hvala vam puno svima

i jos nesh kako ce stajati ova kombinacija boja na trojci dajte koji komentar

Super Moderator

po mom ukusu ovako... felge bi bile extra al ovo bijelo-plava kombinacija nekako ne ide previse ce bit sareno :D

Zex

Član

Hehehe,tu trojku ja slikao,cini mi se 2005 ako ne i '04 na Zaluzanima :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.