lock

lock

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
RE: udes

emir_89 je napisao(la):
to je taj audi sto je bio za vogoscanske dane i ovaj lola iza djece, u dzemperu, ga je tad vozio. mada sam vidjo da ga jos jedan lik voza, cesce nego ovaj...
to je taj audi ja mislim samo mu je sad drugacija prednja karambolka i nije ga taj frajer vozio taj sto je iza djece, ovaj se frajer samir zove sto ga je vozio..

Član

ma kazem ti ja, vidjam ga po vogosci stalno i drugi lik ga vozi. valjda ovaj samo tad uzeo malo da se izofira :D
a moguce da je vec negdje odvalio karambolke, nebi me cudilo :)
ma joj budala na sve strane. ev sad razmisljam bil iso na hifu u hotonj, kontam moze i mene kakav lola spiciti :lol:

Član

emir_89 je napisao(la):
ma kazem ti ja, vidjam ga po vogosci stalno i drugi lik ga vozi. valjda ovaj samo tad uzeo malo da se izofira :D
ma joj budala na sve strane. ev sad razmisljam bil iso na hifu u hotonj, kontam moze i mene kakav lola spiciti :lol:

ma jebo hifu u hotonju odi na el tarik oil najbolje gorivo

Član

A svasta se ovde procita,ne zna covjek kako ovo da komentira!
Unisti ti auto ti ni kriv ni duzan,samo da bi pojedinac bio faca,al'opet ima i ono moglo je i gore!
Valjda drug sklopijes brzo auto,sretno! :cool:

Član

xzone je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):

na hifi dizel 1,94 :icon_biggrin:

Član

emir_89 je napisao(la):
xzone je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):

na hifi dizel 1,94 :icon_biggrin:

na el tariku dizel 1,92 nova cijena hehe

Član

emir_89 je napisao(la):
otkad to?? :D a odakle si to ti?? :lol:

srednje ali svaki dan sam na el tarik oil u vogosci radi mi jaran bude i hare sto voza toleda sivog i bude jos nekih clanova iz xXx-a..hehe

Član

fast..tuning20 je napisao(la):
et jarane dobro si ti kako sam ja nedo bog nikom i ja sam isao po staru
i prevrno se 3 puta

ma nezz vise fkt sta je ovo jbt pa danas svako ima vozacku da 200 KM i dobije vozacku..a ima i kretena dosta koji voze bez vozacki kao sto je i onaj sto je skrivio smrt one njemice na pofalicima kad je imo udes sa peticom..i posle 10 dana ga opet ufate bez vozacke i dobije 100 km kaznu pa jbt doslo je vrijeme da nesmijes sjesti u auto..

Član

xzone je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):
otkad to?? :D a odakle si to ti?? :lol:

srednje ali svaki dan sam na el tarik oil u vogosci radi mi jaran bude i hare sto voza toleda sivog i bude jos nekih clanova iz xXx-a..hehe

pa hare mi je komsija, ja sam ti gore onim puteljkom kod el tarika sto ide pored mercedesa :icon_biggrin:

Legend

na el tariku se gorivo pokvarilo dramaticno, nedavno sam nesto testirao, i odem na omv, naspem za cenera (stroga rezerva bila), predjem 68KM, poslije 2 dana odem na el tarik naspem za isto, isto stroga rezerva ne predjem ni 50, znaci isto po gradu, kreni stani, ista cijena goriva, sve isto..

ili im lazu pumpe ili im je losije gorivo :S

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.