lock

lock

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh ovako sinoc sam i ja imao udes u hotonju kad se krene prema gradu frajer me je pretico sa audijem i zanio ga je zadnji kraj poceo se okretati na putu i udari u moje auto...povreda nekih nema mala posjekotina na glavi 4 konca ali nish puno..
stete ima dosta kako su mi rekli prednji blatobran, hauba, moja vrata, prednja karambolka, i jos nekih gluposti al et to je to sreca nikom nije nish jedino mi je krivo sto sam vozio staru na posao pa je zena dozivjela sok ostalo nije nish..kreteni preticu na svim mjestima a ovaj papak se naso na krivini da pretice i to po ovakvom vremenu...stavicu slikice da vidite malo auto

Legend
RE: udes

Jbga druze, recu ti kao i svi sto kazu neka je ziva glava, a tom debilu treba se najxxxt keve..

Član

BLACK KNIGHT je napisao(la):
Mozda ga opameti jedna ''dobrotvorna sacekusa'' ispred kuce :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:

ma joj legendo znam frajera i nece ostati na ovome, ovo je vec drugi-treci put da isto tako dovodi u opasnost druge clanove saobracaja..za novu godinu je imo udes sa djevojkom pijan vozio djevojka je bila u teskom stanju on nije bio ni ogreban..nek se malo ovo rijesi a vidjecemo se mi sigurno i to brzo nece on vise voziti ovako to je sigurno..to su najveci debili oni ne staju dok nekog ne ubiju i kreten je jos vozio bez vozacke oduzeta mu je

Član

Zao mi je sto ti se desila nezgoda, znam kako je to, pogotovo kad vozis majku sa sobom.... Zelim ti brz oporavak i da lim sto prije vratis u prvobitno stanje...

Sto se tice ovog lika, cim on vozi audi, ne moze biti normalan.....:icon_biggrin:

Član

Pike_gti je napisao(la):
ma druze na sve 4 tocka ostavi mu samo po 1 saraf pa da vidis kako gine...

dobra ideja hehe a sreca pa se mami nije nish dogodilo udario u moju stranu a sto se tice lima sve se da napraviti

IGY

Član

dobro je sve to proslo kako je moglo biti
a njemu se svakako oduzi znas vec kako ;)

Član

ma joj, nebi me cudilo da je to neko od ovih ovdje nasih (citaj vogoscanskih cunera) oni koji su bili na skupu za vogoscanske dane mogli su vidjeti demonstraciju seljakluka od strane lika sa "nebesko-plavim audijem 80"...
nebi me cudilo da je to taj...

sto se tice udesa, drago mi je sto je proslo bez vecih posljedica po vas dvoje, a sto svi rekose, auto se da popravit i nadoknadit, a zdravlje i zivot ne bas... ;)

Član

A tako je to nikad ne znas sta te ceka!:icon_sad:
Kao sto ekipa kaze auto ce se sredit,dobro je sto nije bilo vecih kakvih povrede,a valjda i osiguranje brzo isplati pa sredis auto ,mada je to kod nas slabo al'et koliko god se dobije dobro dodje!

Član

emir_89 je napisao(la):
ma joj, nebi me cudilo da je to neko od ovih ovdje nasih (citaj vogoscanskih cunera) oni koji su bili na skupu za vogoscanske dane mogli su vidjeti demonstraciju seljakluka od strane lika sa "nebesko-plavim audijem 80"...

sto se tice udesa, drago mi je sto je proslo bez vecih posljedica po vas dvoje, a sto svi rekose, auto se da popravit i nadoknadit, a zdravlje i zivot ne bas... ;)

ovo je isto svijetlo plavi audi 80 moguce da je taj nisam bio za vogoscanske dane da vidim

Član

emir_89 je napisao(la):

mislis na ovog

f_1m_a2eba84.jpg

Član

to je taj audi sto je bio za vogoscanske dane i ovaj lola iza djece, u dzemperu, ga je tad vozio. mada sam vidjo da ga jos jedan lik voza, cesce nego ovaj...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.