ljudi pomagajte

ljudi pomagajte

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
imam ove farove,kao na slici dole,samo mi e na suvozacevom(lijevom) puklo staklo(plastika) naprijed,pa me zanima di mogu kupit samo jedan ovakav far,jer staklo samo nema nigdje kupit,a i far je tasko naci ko ce samo jedan prodat,svi ih prodaju u kompletu(oba fara),pa ako nako zna molio bi da mi javi di mogu to uzet...hvala

Član
tesko ces druze igdje naci da kupis samo jedan bas taj far...da je to obicni njegov originalni pa ajd mogo bi se negdje na otpadu isceprkat al bas taj..pih..tesko skroz..

Super Moderator
teško drug da češ to naći... nego vrati original ionako su ljepši i bolje se uklapaju ;)

Član
allroad je napisao(la):
teško drug da češ to naći... nego vrati original ionako su ljepši i bolje se uklapaju ;)

ovi su mi farovi dobri,a na originalnim mi je ona plastika naprijed ispucala,od soli ili necega,neznam.

Član
maric320 je napisao(la):
allroad je napisao(la):

ovi su mi farovi dobri,a na originalnim mi je ona plastika naprijed ispucala,od soli ili necega,neznam.

jesi li probao da poliras te stare farove? Plastika je od plexiglasa i moze veoma lako da se polira s vodobrusnim papirom i vodom krenes od granulacije 600 do 2500 pa i 3000 ako nades,samo moras da drzis pravac horizontalno jednim pa vodoravno poliranje drugim papirom i na kraju ide pasta za poliranje plexiglasa (xerapol je najboja),budu farovi kao novi.Evo imas ovdje na linku i neke slike:
http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1068393&referrerid=56200

pozz.;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.