Ljubav Jedne Majke :-(

Ljubav Jedne Majke :-(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Majka, majka i samo majka...Nije dzaba u narodu receno: "zena je tri stuba u kuci a muskarac cetvrti"...Otac moze biti svako ali majka ne...

Član
gledao sam ovo vec:icon_sad:
jedino sto me vise rastuzi odo ovog je sabanova pjesma-majko sve ti oprastam:icon_sad:

Član
Jos iza ide jedan od navjerodostojnijih hadisa (cak hadis nema ni ocjene), cisto sumnjam da nije istina :(

Član
raskurci me drama :icon_sad::icon_sad: al ziva isitna roditeljska ljubav je bezuvjetna niko ti nece pomagat u zivotu vishe od njih!

Član
:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: Ja bi oba oka dao samo da majci ne fali ni jedna dlaka sa glave jer sam u djetinstvu bio 3 godine bez majke. Otac nas je oteo od majke i odveo u Irak ali na kraju opet je dragi Allah dao da se pomire i zajedno zive. Ko misli o svojoj majci tako nije zasluzio ni da zivi .

Član
Moze ti i pametovat, moze te i iznervirat... al' sve je to nula jer ljubav prema njoj je neizmjeriva;)

BMW-GTI je napisao(la):
Pa kad znas da nije istina sto places:icon_question: Mogli su ovo i bolje da zamisle, ipak, ovo su stvari koje su u suprotnosti sa zdravim razumom....

zdrav razum jedino moze da neostane ravnodusan kad slusa ovako nesto... svi znamo kroz sta sve majke prolaze (barem vecina njih) da bi izvele svoju djecu na pravi put...nekaze se djaba..nebilo mi sto mi majka misli (jeli ziv,gladan,da nije gdje s ceste sletio itd) vec mi bilo sto mi misli zena ( garant se negdje qrva,trosi pare itd...) :lol: malo da razveselim ovu temu

Član
BMW-GTI je napisao(la):
Pa kad znas da nije istina sto places:icon_question: Mogli su ovo i bolje da zamisle, ipak, ovo su stvari koje su u suprotnosti sa zdravim razumom....

Mislim da i nije ovo istina, ali da je prica koja u prenesenom smislu prenosi to da mi djeca svojih roditelja rijetko kad cijenimo i razumijemo ono sto oni cine z anas, i da cesto ne razmisljajuci ispadnemo gadovi prema roditeljima a pogotovo prema nasim majkama

Član
Ne znam da li je transplantacija oka moguca i zbog koga sumnjam u istinitost price ali je poenta u tome sto bi svaka majka to ucinila da moze.

Član
'amah ljudi...poenta je bitna...

Ja sam ost'o ni tamo ni 'vamo...:icon_eek:...sto rece neko, znaci nemos' ostat ravnodusan pa ga jebi...

Sto rece....majka, majka, majka, pa otac...pa ostali...

EJ2

Član
prvo i prvo... ovoga je majka trebala izlemati zbog ponasanja

drugo, svaka mu cast kad ode u singapur, nauci jezik i snadje se

trece, i majci svaka cast, jedva prezivljavala ali ipak skupi para za avionsku kartu do singapura

cetvrto, sta ovaj zeni laze da ode na poslovni put, mogao je reci ode na okupljanje

peto... ejh, medicina cini cudo... ovaj po svemu sudeci ima nekih 30-35 godina, znaci udes se odigrao prije 30-ak godina... ako su i tad presadjivali oci - svaka cast!!

ode mojih 5 minuta zivota... al' bar nemam razloga da se rastuzim jer je izmisljena prica a nisam se nikad ponasao kao ovaj iz price jer znam da je samo jedna majka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.