Ljubav Jedne Majke :-(

Ljubav Jedne Majke :-(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su suze isle i ako znam da ovo nije istiina :icon_cry::icon_sad:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zuOQKhRyimw&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zuOQKhRyimw&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Član
Pa kad znas da nije istina sto places:icon_question: Mogli su ovo i bolje da zamisle, ipak, ovo su stvari koje su u suprotnosti sa zdravim razumom....

Član
nezz vala , ali ovo nije razmisljanje normalne osobe , takvi nemogu osnivat porodice i imat djecu sto imaju takvo razmisljanje barem moje misljenje

Član
0g1 je napisao(la):
nezz vala , ali ovo nije razmisljanje normalne osobe , takvi nemogu osnivat porodice i imat djecu sto imaju takvo razmisljanje barem moje misljenje

Da znas, nije zdrav mozak koji moze pozeleti, i jos gore, da kaze majci da UMRE :icon_confused:

Član
pa postoje svakakvi umovi... zdrav razum ne moze pojmiti kako je neko u stanju ubiti hiljade i hiljade neduznih ljudi samo zato sto su pripadnici druge religije, a opet se desava... odricanje od roditelja je veliki greh, a danas nije retkost. Tuzna je ova prica ali verujte da ima i istinitu bazu... mozda se nije odigrala striktno po ovom scenariju ali negde u arapskom svetu jeste zauzela mesto!
Prijatelji u zivotu dodju i odu, jedino roditelji, braca i sestre ostaju oni koji te bezuslovno vole do kraja zivota.

BMW-GTI je napisao(la):
Pa kad znas da nije istina sto places:icon_question: Mogli su ovo i bolje da zamisle, ipak, ovo su stvari koje su u suprotnosti sa zdravim razumom....
ovo je istina....nebi neko napisao ovako od srca.....da to nije istina.....:icon_cry::icon_cry:

Član
evo sad iskreno od mene nisam odgledao i necu ja ne volim takve stavari jer budem sjeban citav dan

sad odgledah i stvarno strasno mislim ono rasplakah se nizasta

_JokeR_ je napisao(la):
evo sad iskreno od mene nisam odgledao i necu ja ne volim takve stavari jer budem sjeban citav dan
bas tako.....kad pogledaš fakat se sjebes.....i onda razmišljaš....pa boze jeli to moguce??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.