Ja i nisam odmarao, cak sto vise jeo sam u putu dok sam vozio, nazad sam stao da obiđem malo Drač i vozi dalje, stajao samo sipat plina, voznje cirka 12-13h jer se brzo vozi kroz albaniju, po ogranicenjima oko 15h...
U Albaniji je za nepovjerovat svako 2-5km pumpa, al bukvalno ! Nema na svim plin, ali ga ima jako mnogo, mada je cijena malo veca, kako plina tako i goriva. Cijena plina u CG je oko 0,7€, u Albaniji oko 0.75, dok je u grckoj 0,85-0.89, na rijetkim mjestima se moze naci za 0.82 kao sto sam ja nasao i tu jedino nasuo, dok je Diesl u Grckoj oko 1,35€, a benzin cak oko 1,75€... tako je slicno i u Albaniji oko goriva... Ja sam nasuo pun u Mostaru, pa pun u Cg, pa pun na jeftinijoj u Albaniji skoro na granici tako da ne moram sipati vele u grckoj jer sam odma progooglao cijene, koje su na internetu manje nego uzivo haha i eto srecom nasao u Grckoj jeftino plin pa tu natankao pun jer je bio skoro prazan i onda opet pomalo svugdje da bi vise natocio u CG, uglavnom moze se usparat
Te pumpe obicno izgledaju ovako i radi na njima tko stigne, ovo je cak jedna od vecih ahha, inace su samo po 2 tocionika, to izgleda kao u Nevadi u Americkim filmovima