Ljetne Gume: Continental ContiEcoContakt 3

Ljetne Gume: Continental ContiEcoContakt 3

Da li je neko imao navedenu gumu? Kupio bi dvije gume, ovaj model kao u naslovu... pa me interesuju misljenja ljudi koji su na njima vozili svoja auta... znam da je Continental premium marka... komsija mi ima dvije ove gume, kupio ih u Njemackoj, vozio jednu sezonu... imaju 6.5 mm sare... gume nisu stare.. daje mi ih povoljno... kako se ponasaju po kisi i tako to ;)

P.S. Nisam mogao naci onu temu: savjeti oko guma ;)

Član
FirellesMonster je napisao(la):
Da li je neko imao navedenu gumu? Kupio bi dvije gume, ovaj model kao u naslovu... pa me interesuju misljenja ljudi koji su na njima vozili svoja auta... znam da je Continental premium marka... komsija mi ima dvije ove gume, kupio ih u Njemackoj, vozio jednu sezonu... imaju 6.5 mm sare... gume nisu stare.. daje mi ih povoljno... kako se ponasaju po kisi i tako to ;)

druze gledao sam test guma najbolja guma na kisi aa i ja sam imao do sad dva para continentalsportcontact 3 extra guma mekana nemoze puno kilometara ali dok je vozis extra drzi,samo sad neznam dali ima razlike to "ECO" :icon_confused:

Član
nesobrzi je napisao(la):
FirellesMonster je napisao(la):

druze gledao sam test guma najbolja guma na kisi aa i ja sam imao do sad dva para continentalsportcontact 3 extra guma mekana nemoze puno kilometara ali dok je vozis extra drzi,samo sad neznam dali ima razlike to "ECO" :icon_confused:

Ima veze,ove su ko i one miselinove enerdzi sejver,to je na isti fazon,smanjena potrosnja i otpor kotrljanja, nije to uopste sportska guma.

Meni je bitno da guma moze zadovoljiti sve ljetne uslove voznje... bas ovaj model mi i odgovara, neganjam ja neku sportsku voznju... citao sam na par foruma kao previse ima plastike kao u michellin energy saver-u bla bla bla pa me zacudi.. rek'o ako continental proizvodi lose gume onda koje su dobre, pa sam zato postavio ovdje pitanje, da cujem iskustva ;)