lil tuning projekt (prvi brush rad)

lil tuning projekt (prvi brush rad)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
projekt je zavrsen

ko bi reko cuda da se dese da smarta tuning odnese da nemogu brze doc da ne mogu drugom poc vec trecom odma 300 kmh

lil tuning smart 3.0 twin turbo samo zamisli lllllllllloooooooooooollllllllllll

eo jos malo pa cu zavsit trenutno izgleda ovako

et pa pocnite sa komentarima a ja cu da ga zavrsim

pa recite gdje ima greski da ispravim

Član
ne valja dim;);)
a probaj ga malo razvuci u sirinu,ovako me je bezze,il mu bar uradi chop top,ak si igro nfs carbon znas o cemu ti pricam,znaci malo mu krov "zalijepi za donji dio auta,ovako isto koza:lol:"

ma neka sad da ga handrim necu ga smanjivat neka ga a za dim ako uspijem uspijem uradit al dabogda

al ev uspio sam malo dim popravit mada nije nesta imatel kakvih prijdloga umrijecu nemam ideje

dobar rad sam ovaj dim fali i na drugoj zadnjoj gumi nije valjda da sam jedna okrece hehe i malo ga uklopi u pozadinu jer se previse istice;)

Super Moderator
cico_mevle je napisao(la):
dobar rad sam ovaj dim fali i na drugoj zadnjoj gumi nije valjda da sam jedna okrece hehe i malo ga uklopi u pozadinu jer se previse istice;)

kako se u vekine skode (ne znam jel vekine al necija na forumu) na onom video clipu vrti samo jedan tocak :lol:
sala :D

smart nije los polako... nemoj zurit :)

Član
usisnik iza vrata ukini imaš jedan na pragu,zadnji rub blatobrna
produži nek se spoji sa pragom,ukini bravu na vratima,ofarbaj od rezervara poklopac u boju auta,prednji rub
blatobrana tačnije branik onaj dio što je to točka malo potamni brušom da se dobije da je malo zakrivito djeluje previše ravno branik,ak si me skonto :D
popravi i malo prednju masku i i prednju šajbu previše je tamna u odnosu na pozadinu... eto toliko sad na posao čekamo update :cool:

brava je ukinuta jedinoda skinem i ono crno
a onaj usisnik nekako mi uljepsava auto tako da cu ga ostavit meni se sa usisnikom vise svidja a vidjecu mogl sta poradit na tome sto si reko

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.