Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Treba mi savjet, na kombiju Mazda E2200 su mi otisli pozadi lifteri,podizaci gepek vrata, i sad posto je to tesko nabaviti orginal za ovaj model, sta mi predlazete ? Da li mogu upasovati neke druge od nekog auta ili cega vec ?
Treba mi savjet, na kombiju Mazda E2200 su mi otisli pozadi lifteri,podizaci gepek vrata, i sad posto je to tesko nabaviti orginal za ovaj model, sta mi predlazete ? Da li mogu upasovati neke druge od nekog auta ili cega vec ?
Ma možeš jaštaradiš bolan... samo vidi gdje ćeš ih pričvrstit da ti odgovara i eto ga... šta je problem sa tvojima ? probaj otvorit zadnja vrata pa ih iskrivit prma vani, ako su se "istrošili" pa više ne drže... to sam radio birvaktile redovno na dvicama
Jeste, samo moram naci neke jake, jer su ipak dosta teza vrata nego na malim autima ... najbolje bilo kad bi se gdje nasli od CRX-a , jer oni su jaki, znam da su bas teska gepek vrata na Crx-u :icon_rolleyes: