Lifteri na golf mk2 !?

Lifteri na golf mk2 !?

Legend
nema veze sa motorom, ali na neki nacin ima sa motornim prostorom..

interesuje me, koliko je izvodivo napraviti liftere za haubu na golfu, npr od liftera gepeka ili od nekog drugog auta da se uzmu..

gledao sam malo.. puno mi dati 70km za ebeni lifter, pa kontam ima li neko jeftinije rijesenje..

unaprijed hvala, pozz ;)

moze se uradit, ja sam istpo planirao, trebaju ti 2x amortizera i 4x
zakacke sto dodju na autu, zakacke zavaris i montiras amortizere,
sad i mene interesuje imaju li se gdje ove zakacke posebno kupiti
a mozda bi i 1 nov amortizer bio dovoljan, kad moze na mk4 moze
i na mk2 haubi
amortizer 13 km nov

nema cak potrebe ni variti nista noke, radio sam sebi, doduse zavario jer sam stavljao jedan, ali ako ces 2komada, izvrnes na haubi gore pri vrhu ne sarafe sto nose haubu, tu usarafis one kuglice, dole na braniku sto je usarafljeno za sasiju isto i to je to, ,,,,, ma sto djaba pricam, evo vidi

http://img1.imagebanana.com/img/if9o6oif/thumb/DSC00202.JPG

http://img6.imageshack.us/img6/5568/haubenlifter552009.jpg

Legend
eh hvala vam, morat cu sutra izucit malo kakvo je kopcanje onih liftera gepeka, pa da to pokusam nacipovati :D

IGY

Član
pa radio je liga sebi to
vidi kod njega pa iskopiraj samo gdje kacis
on je od audija 80 koristio amortizere ako se dobro sjecam

IGY

Član
eee kako to nisi vidio, to je imao jos dok sam ja getacu vozao, ja i prodao golfa a nismo nikad amortizere stavili eno ih jos na vikendici skupljaju prasinu, ako ih stari nije bacio donirat cu ti za duju ... javim ti u nedelju jesu li citavi

Legend
eto vidis.. nije ti se dalo..
oke druze, hvala ti :)
sacekat cu onda do nedelje, pa se cujemo..

pozzz

Legend
IGY je napisao(la):
eee kako to nisi vidio, to je imao jos dok sam ja getacu vozao, ja i prodao golfa a nismo nikad amortizere stavili eno ih jos na vikendici skupljaju prasinu, ako ih stari nije bacio donirat cu ti za duju ... javim ti u nedelju jesu li citavi

e moj Igy kad je to bilo... :lol:

al mogu amortizeri i od Audi 80 sa gepeka i od golfa sa gepeka... ;)

IGY

Član
Zvao sam sad starog oni su gore uzivaju u ovim snjeznim padavinama.....
iskoristio je one amortizere na vratima od supice za drva :D jbg haj reko da ne cekas do nedelje....

Legend
hahaha
neka, nema veze
hvala ti igy, otici cu do autodijelova pa uzeti nove..

nego jedno pitanje, jel dodju neki nosaci / apateri izmedju amortizera i npr haube, to me brine kako pricvrstit amortizer