sema911 je napisao(la):
¨e vidis ja ti nisam znao da je lexus iz japana ja mislio i mongolije, haj nam ti malo pricaj o tim autima sta je to i tim KS kad znas toliko¨.
za mene ovaj lexus ne moze se poredt sa bmw, audi, mercedes itd. jes on dobar ali nesto mu fali ali kako za koga ko sto se nekima ne svidja audi tako ni meni ovo cudoa.
ovo boldirano je meni upuceno vjerovatno
e da ti sad kazem,jesi bar vidio lexusa?
ja jesam,al onog manjeg,ne mogu ti opisat kakvo je to auto...ja bi se dobro zamislio bi li prije njega kupio mecku,avdiju il bembu...i ja sam tako mislio prije nego sto sam vidio,al bosanac ima takav nivo razmisljanja da ne usvaja nista novo...toyota je nr 1 u svijetu...imal razloga il ne,ne znam,nisam nikad vozao...al ako kazu da je ovo,opet ponavljam,TOYOTIN PROIZVIDJAC LUKSUZNIH LIMUZINA,tu u drugi plan,t. u sjenu,bacaju toyotu,i govore kako je lexus bolji i od toxote u onom sto rade...a to sto si ti sjedio u mercu 124 recimo,i skonto da je stroj(slazem se),a lexusa nisi ni vidio,i tvrdis da je bolji,stvarno mi nije jasno...da bi odredio koji je bolji moras ga vidjet,osjetit pod guzicom,da izvinete na izrazu,a ne samo vidjet na slikama i to je to...usput,sto se tice ekoloskog stajalista,lexus pravi hybride,pola struja,pola benzin...uz to,vecina modela ima iskljucivanje jednog reda cilindara,jer se obicno radi o motorima v konfiguracije,radi ustede goriva...i tu je neprikosnoven...tehnicki podaci govore da je bolji od svakog navedenog europljanina,po udosbnosti ne znam,a izgled je subjektivna stvar,zavisi od ukusa...pored ga s kinezom ili koreancom (hyundai pomalo osvaja trziste,kia cee'd ima 7 god garancije,ssangyongov svaki model pokupi nagrade za terenca godine-nisu za odbacit) nije mala stvar...trebas razmislit o cemu pises...za mene je rasprava zavrsena,svako ima svoje misljenje,necije se temelji na argumentima,necije je zasnovano na onom sto je vidio na slikama...nadji se tu...