druze ne treba ti nikakav info, odes, dignes na dizalicu i opleti, oci imas. gledaj i diraj sve. provozaj, vidi u kakvom je stanju mjenjac (dignes rucnu, probas naprijed - nazad da vidis klizil lamela il ne, prisluskuj ga za vrijeme voznje, ako se cuje kakvo zujanje dok se auto vozi znaci da su zupcanici u mjenjacu istroseni i tako to). jedno je ocito, auto je forsirano, bog sami zna u kakvom je stanju, al to se sve da vidit i cut kad je pogledas uzivo. imaj isto na umu da je to seat, iz licnog iskustvar ti mogu rec da je malo pozajeban na dijelovima (seat ibiza 2001 1.4 44kw veliki i mali servis zajedno sa rukama 860km) a i iz iskustva drugih ti mogu rec da je malo i poskup za odrzavat, iako se u sustini koriste apsolutno isti dijelovi kao na golfu - audiju itd. i ja sam se htio zaletit pa uzet leona medjutim nakon malo vise razmisljanja i raspitivanja sam odusto. ja sam odusto zbog ekonomskih i finansijskih razloga, tebi ako ce to bit "vikend auto" to je onda cejf a cejf ne gleda u cijenu
ako si se inace bas odlucio za 1.8T, moj prijedlog ti je da pogledas ibiza cupraR 2001-2002 godina. dobro su uradjene, manje su podlozne kvarovima. a da ne pricamo da je laksa od leona nekih 250kg. istina ima malo manje konja al to cip izravna u cas posla
... zivio.