Ledice umjesto obicni sijalica na pozicije i reg.tablice

Ledice umjesto obicni sijalica na pozicije i reg.tablice

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taaky je napisao(la):
nebi bile lose ni ove sto org idu samo sa diodama..gdje ima kupit ..i koliko su ..one .i koliko sa postarinom..da mi ne bude skuplja pita neg tepsija

Poslat ću ti link na pm, cijena je sa pošiljkom ;)

Član
limpi imaju one kosto su nam orginalne ..al su 20 km ..previse je to..ja cu sebi napravit od onih od pozicije dioda ..samo spojis +-eve i --use zicama ..i radi..jeftinije je :cool:

Član
Meni ove orginal rade eto vec deset+ godina, nisu nikad mijenjanje... a sad ako su 20 kao org. samo bijele led, sto da ne, ipak zna se da sve sto malo valja za "cuniranje" kosta, kome je skupo nek skuplja salvetice ili slikice;)

Ako bi stavio ubodne i improvizirao, zatvaranje/otvaranje gepeka, drmanje muzike, nesto sumnjam da bi dugo izdrzale...

Edit: tek sada procitao, da tebi pregore, jel ti to org. na tablici pregore? Ako je tako, nesto ti nije definitvno uredu...

Član
ma vjerovatno uzmem nekvalitetne..sijalica 0,5km ..i zato...a kod mene na tablici ima ona plastika..i kad se gepek zatvara sa onim iznutra sto povuces spustis kolko mozes al opet puno udari ..ja i stari laganije spustamo ..pa i niej ..al star to krhne..kad asm uzeo auto bila lijeva i zamjenim je ja..i opet nakon 5 dana je pregorila desna ..a bile su fabricke..mozda su i dotrajalae..pa bi zato ja to radio..a i ljepse svjetli..

Limpi je napisao(la):
Meni ove orginal rade eto vec deset+ godina, nisu nikad mijenjanje... a sad ako su 20 kao org. samo bijele led, sto da ne, ipak zna se da sve sto malo valja za "cuniranje" kosta, kome je skupo nek skuplja salvetice ili slikice;)

drug ako ides kad po sarajevu ili neko od tvojih, ovdje su te sijalice 4KM po komadu, raznih boja. Kod mene je na autu vec 2g i radi bezprijekorno. ;);)

Član
zen3dom je napisao(la):
Limpi je napisao(la):

drug ako ides kad po sarajevu ili neko od tvojih, ovdje su te sijalice 4KM po komadu, raznih boja. Kod mene je na autu vec 2g i radi bezprijekorno. ;);)
jel problem da kazes gdje tacno kupiti u SA posto i mene interesuje ;)

Član
bio sam prosle nedelje ..na auto pijaci uzeo led traku ..al ove sam zaboravio..tako da ce alternativa bit ova iz pozicije ..a mozda i budem isao u Sa ...al nista od radova..ok malo otopli..ipak auto se ne moze u kucu unjet...a radovi na motoru pice lagano..:cool:

Član
imam ja te bugarske pozicije vec, + jedan par rezervnih istih i jos jedan pilotovih:D Nego mene interesuje ove za tablice, ne ubodne, ove:
http://www.osram.com.tw/_global/img/Professional/Automotive_Lighting/E07_E08_E09_E10_E11_E14_Teaser_104x95/ULTRA_LIFE/c5w.jpg

Nije valjda da su ove gore 4km po komadu, nije to skupo onda, ali jesul skroz bijele?, ako su plavkaste, to je domen seljo cuninga:icon_smile:

Kako ih nema u bingu ili fisu, a imaju onih plavih/zelenih/sarenih koliko hoces:lol:

Limpi je napisao(la):
imam ja te bugarske pozicije vec, + jedan par rezervnih istih i jos jedan pilotovih:D Nego mene interesuje ove za tablice, ne ubodne, ove:
c5w.jpg

Nije valjda da su ove gore 4km po komadu, nije to skupo onda, ali jesul skroz bijele?, ako su plavkaste, to je domen seljo cuninga:icon_smile:

Kako ih nema u bingu ili fisu, a imaju onih plavih/zelenih/sarenih koliko hoces:lol:

drug tacno sam na te sijalice mislio, na pijaci po 4 km komad 100%, iams kristalno bijele a imas i onih sto vuku na plavkasto.
Najbolje ti je poneses bateriju od 9V (onu cetvrtastu iz daljenskog) i probas na licu mjesta da vidis boju ;);)

Član
srecom kod mene su naprijed i nazad ubodne sjelice , stavio sam da svjelte zeleno znaci pozicija i tablice ... i bas fino radi vec imam 6 mjeseci to .

Član
error_xp je napisao(la):
srecom kod mene su naprijed i nazad ubodne sjelice , stavio sam da svjelte zeleno znaci pozicija i tablice ... i bas fino radi vec imam 6 mjeseci to .

Jelde salis se, nije stvarno zeleno:icon_question: :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.