Taaky je napisao(la):nebi bile lose ni ove sto org idu samo sa diodama..gdje ima kupit ..i koliko su ..one .i koliko sa postarinom..da mi ne bude skuplja pita neg tepsija
Poslat ću ti link na pm, cijena je sa pošiljkom
Taaky je napisao(la):nebi bile lose ni ove sto org idu samo sa diodama..gdje ima kupit ..i koliko su ..one .i koliko sa postarinom..da mi ne bude skuplja pita neg tepsija
Limpi je napisao(la):Meni ove orginal rade eto vec deset+ godina, nisu nikad mijenjanje... a sad ako su 20 kao org. samo bijele led, sto da ne, ipak zna se da sve sto malo valja za "cuniranje" kosta, kome je skupo nek skuplja salvetice ili slikice![]()
jel problem da kazes gdje tacno kupiti u SA posto i mene interesujezen3dom je napisao(la):Limpi je napisao(la):Meni ove orginal rade eto vec deset+ godina, nisu nikad mijenjanje... a sad ako su 20 kao org. samo bijele led, sto da ne, ipak zna se da sve sto malo valja za "cuniranje" kosta, kome je skupo nek skuplja salvetice ili slikice![]()
drug ako ides kad po sarajevu ili neko od tvojih, ovdje su te sijalice 4KM po komadu, raznih boja. Kod mene je na autu vec 2g i radi bezprijekorno.![]()
Limpi je napisao(la):imam ja te bugarske pozicije vec, + jedan par rezervnih istih i jos jedan pilotovihNego mene interesuje ove za tablice, ne ubodne, ove:
![]()
Nije valjda da su ove gore 4km po komadu, nije to skupo onda, ali jesul skroz bijele?, ako su plavkaste, to je domen seljo cuninga:icon_smile:
Kako ih nema u bingu ili fisu, a imaju onih plavih/zelenih/sarenih koliko hoces:lol:
error_xp je napisao(la):srecom kod mene su naprijed i nazad ubodne sjelice , stavio sam da svjelte zeleno znaci pozicija i tablice ... i bas fino radi vec imam 6 mjeseci to .