Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Led osvjetljenje

MehemLED

Član
Ima li neko preporuku za LED sijalice koje su dobre,jer ih i na ebayu i svuda ima milion
Ja mogu preporučiti samo ono što sam lično probao i testirao duže vrijeme a to su Nighteye A315. S obzirom da voziš Golf V trebat će ti još i canbus adapteri da ne izbacuje grešku. Raditi će, neće prekidati ali će žuta lampica na instrument tabli bosti u oči ako se ne doda otpornik.
 

AlmirV

Član
Eh hvala prijatelju,vidio sam da ima puno ali niko da kaze iskustvo iz prve ruke.A koliko su duge,jer ako ostavim poklopac otvoren onda postoji mogucnost da ih voda zalije
 

MehemLED

Član
Eh hvala prijatelju,vidio sam da ima pun o ali niko da kaze iskustvo iz prve ruke.A koliko su duge,jer ako ostavim poklopac otvoren onda postoji mogucnost da ih voda zalije
Nema veze što se zaliju, u mene se redovno zaljevaju, ali je samo problem ako ti uđe voda u far da neće napravit kakav spoj. Trebale bi da mogu stati i da se zatvori far. u VW Boru uredno stanu(H4) i zatvori se poklopac. Isto tako u Golf 4(H7), u Passat B5 B5.5 stanu i zatvori se poklopac, pa bi trebalo moći i u Golfa 5 da se zatvori. Evo dimenzije H7.
 

Prilozi