laze kazaljka goriva

laze kazaljka goriva

Član
golf 1.6d, neznam kako da skinem plovak, nesto sam pokusavao ali bezuspjesno..... nisam nikad dosad imao doticaj sa ovim...hehe

ps golf kec

Član
ja mislim da ce ti trebati zica i na vrhu ces morati napraviti kukicu, ubaci u rezervoar i zakacis i izvuces plovak napolje samo pazljivo da ti ne ispadne unutra... kad izvadis onda malo ocisti kontakte wd-om ili slicno

evo otprilike da se mozes orjentisati :) http://www.google.ba/search?q=plovak+golf+2&hl=hr&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=_rNsTraXE8ig4gT87smCBQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CA0Q_AUoAQ&biw=1024&bih=673

Početnik
izvadis zadnju klupu, ispod imas cep veci okrugli sa tri sarafa, njih odvrnes (krizasti sarafciger) i ispod ti je plovak...skines dzek i dva crijeva, povrati i dovod i odvrnes plovak...najlakse ti je sarafcigerom, samo ga malo zakrenes i vadi napolje.... onda dok je on vani zakaci dzek na njega, daj kontakt i lagano rukom pomjeraj plovak i vidi jel ispravan..ako bude, onda je vjerovatno pogresno postavljen, zakrenut lose pa negdje zakaci ta plasticna "loptica", plovak jel, pa ti ne pokazuje dobar nivo... ;)

Član
Oggy je napisao(la):
izvadis zadnju klupu, ispod imas cep veci okrugli sa tri sarafa, njih odvrnes (krizasti sarafciger) i ispod ti je plovak...skines dzek i dva crijeva, povrati i dovod i odvrnes plovak...najlakse ti je sarafcigerom, samo ga malo zakrenes i vadi napolje.... onda dok je on vani zakaci dzek na njega, daj kontakt i lagano rukom pomjeraj plovak i vidi jel ispravan..ako bude, onda je vjerovatno pogresno postavljen, zakrenut lose pa negdje zakaci ta plasticna "loptica", plovak jel, pa ti ne pokazuje dobar nivo... ;)
;)

Član
aha, ma nemoze da se okrene zapeklo valjda, ma vidjet cu jedan dan danas sam u obavezi, pa kad stignem javit cu sta sam odradio, hvala na pomoci kolege

Član
mokeBass je napisao(la):
aha, ma nemoze da se okrene zapeklo valjda, ma vidjet cu jedan dan danas sam u obavezi, pa kad stignem javit cu sta sam odradio, hvala na pomoci kolege

muhameda s brusilicom i rijesite to:cool::cool::cool:

Član
hahahahhahaaaaa pitaj ga sta mu se desilo u svici...... napravio sam srecom..... ako bude kesha armine mozda budem golfa radio u zavidovicima, farbanje.....

Član
mokeBass je napisao(la):
hahahahhahaaaaa pitaj ga sta mu se desilo u svici...... napravio sam srecom..... ako bude kesha armine mozda budem golfa radio u zavidovicima, farbanje.....

dovezi mi cemo pripremit, a ti samo plati farbanje, dogovori se s muhamedom oko toga, rijesit cemo mi s ovim majstorom da ti to odradi. planirali smo i chryslera sad radit kad dodje
kombi sam sredio masinom da valja, nov bukvalno:icon_biggrin:

Član
vidio sam nema sta stvarno ste ga izvukli svaka cast, a kasnije smo odradili one spere sto su bile polomljene, sredili ga ko novog.... ma abgd zimus dok se sredi kakvog kesa pa ce mo ga raditi, a konto sam metalik crnu....

Član
dovuci pa cemo ga zavrsit, nije frka;)
moram i ja haubu svoju farbat, pa eto
dogovori s njim kad dodje