Land ROVER DEFENDER by Aksham, svjez update :D

Land ROVER DEFENDER by Aksham, svjez update :D

Član
RE: zimski autić

Narucene neke nove stvari za vozilicu .....
krom ručica mjenjaca origigi,
naba za volan,
maska od modela 2009 sa bijelim žmigavcima
bijeli bočni žmigavci

i jos nekih sitnica ... ugl bit ce jos slikica cim postavim ;)

i nađoh neki dan neke lude farove kod onog lika na barama, farovi kaze on za relly , ma reko garant far ko far i izvadim iz kutije kad ... nemaju mogućnost da se izvrne sijalica nego samo utaknes i kad rokne far bacis ga i kupis novi ... :lol: , pitam posto su kaze jaro na internetu ovo ono 900 eura par , kontam sad ce izvalit cifru kad kaze daj 250 KM i nosi ;) . Tako da moram ovih dana uslikat kako svijetle ... bolje od xenona defnitivno .
I molim vas u potrazi sam za nekim otpadom gdje ima Land jer mi je nebo propalo na dva mjesta i dobro mi ide na zivce , a treba mi i savjet o tome kako da prepravim nosače ovih sjedišta na druga sjedišta jer sam nasao recaro origigi preklopiva i superr su samo neznam kako da ih zakačim pozz

error_xp je napisao(la):
mocan autic nek je sa srecom

hvala qme ;)

Član

defender je zakon , svaka čast, dvije godine vozio istog i sve najbolje o njemu, samo se pazi brzina prevrtljiv je , sretno :cool::cool:

Član

Super autic, nek te sluzi kako treba;)

p.s.
Usput da pitam ako neko zna, kako se zove onaj "terenac" (sta je vec) sto mu ljeti mozes kabinu skinut i kulirat :D ima moderan izgled bla bla... Mozda ima i vishe proizvodjaca sa istim il' slicnim proizvodom (Oligopol- hahahah xd)

Član

vw_damir je napisao(la):
Super autic, nek te sluzi kako treba;)

p.s.
Usput da pitam ako neko zna, kako se zove onaj "terenac" (sta je vec) sto mu ljeti mozes kabinu skinut i kulirat :D ima moderan izgled bla bla... Mozda ima i vishe proizvodjaca sa istim il' slicnim proizvodom (Oligopol- hahahah xd)

to ti je qme jeep wrangler i ako je po mogućnosti rubbicon onda je zmaj pozz

Znam ovog Defendera, sa Ciglana, ovo je odlican terenac:cool: . Da ne znas mozda ciji je onaj Mitusbishi Evolution, takodjer na desnoj strani volan, na UK tablama i takodjer parkiran uvijek tu na Ciglanama na parkingu:icon_question:

Član
RE: Land ROVER DEFENDER by Aksham

fino si ga krenuo sredjivati tim dodacima...jos malo pa na style...:D :cool:

Član

olensoner je napisao(la):
Znam ovog Defendera, sa Ciglana, ovo je odlican terenac:cool: . Da ne znas mozda ciji je onaj Mitusbishi Evolution, takodjer na desnoj strani volan, na UK tablama i takodjer parkiran uvijek tu na Ciglanama na parkingu:icon_question:

a znam brate od jednog covjeka ima 60 kuka ja ga molim i peglam skoro svaki dan da mi ga proda , al nece , jednom me provozo i dosli do auto puta kaže haj ti .... auto ide ko tito:icon_biggrin:

Schumi je napisao(la):
Neuništivo auto,umiješ li ti to voziti tako naopako :D

umijem ja kralju vozit samo me ubi shaltanje jer jbg kad vracas iz pete u cetvrtu , zaj* se pa ubacis u drugu :lol::lol::lol::lol:

srdjo je napisao(la):
fino si ga krenuo sredjivati tim dodacima...jos malo pa na style...:D :cool:

to ga je jos stari sredio , al ja cu da ga doradim pa cu izac jer bas sam s starim nes prico kontam ga farbat pa ce da bude zvjerkica ;)