lancani u sarajevu

lancani u sarajevu

Član
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/101130132#6

hahahahaha najbolja izjava uzrok nesrece kisa hahahahaahaa

Legend
Ovo je bilo juce oko 4-5, znaci tamam kad je ona spica..
Razlog je vrlo jednostavan, a problematika je daleko od toga da ljudi brzo voze, kisa ili nesto trece..
Na otoci je postavljena kamera, i namjerno su (DEBILI) semafori postavljeni da ranije zatvaraju (nebitno sto ce uvijek kad je spica tu biti guzva, bitno je da ona slika i da ljudi zureci da uhvate zeleno koje prvih 10tak auta sitgnu semafora na remizi, ostali moraju stati)..

i kad nakon sto 1 semafor vozis 10 minuta, naravno da ces biti i nervozan i sve ostalo, i onda se desi da ljudi malo ubrzaju, isflusrirani i desava se ovo sto se deasva, ista stvar je i sa seforom kod saobracajnog fakulteta iz pravca m.dvor - pofalici, postavili kameru i poremetili "zeleni val" (ako se to uopste moze tako nazvati)

Necu da pametujem, ali sam bio dosta puta i ja sam u prilici da svjedocim da su ljudi strasno nervozni nakon sto cekaju 15tak-20min i ne pomjere se 5 metara..

Legend
Znam nOke, jesam u tom periodu isao po tebe i prosao komplet grad od Dobrinje do Ciglana... ma strava i uzas... udesa na svakoj raskrsnici, a ovaj lancani sam vidio u povratku... :icon_mad:

Član
ja nisam ni prepoznao da je to ta lokacija, mene je tu taxi mogao pobrat kad sam bio u sarajevu. idem ja kroz semafor,zeleno mi je,i dok sam dosao u pola raskrsnice pustio semafor drugu stranu,i taxi pravo u mene,ne znam ni sam kako sam izbjegao da me ne prevrne,direktno u vrata bi me opalio

Legend
niksa je napisao(la):
noke gdje dodje ta kamera tacno na ovoj lokaciji

Druze, semafor na otoci, gdje je skretanje za merkur (preko mosta), tu je prebacena kamera koja je bila kod vjecne vatre..

ArminM je napisao(la):
ja nisam ni prepoznao da je to ta lokacija, mene je tu taxi mogao pobrat kad sam bio u sarajevu. idem ja kroz semafor,zeleno mi je,i dok sam dosao u pola raskrsnice pustio semafor drugu stranu,i taxi pravo u mene,ne znam ni sam kako sam izbjegao da me ne prevrne,direktno u vrata bi me opalio

na istom mjestu je adis imao udes sa mk4 v6, tu je i prije mozda godinu dvije lik sa a8 pokupio tramvajsku komplet srusio, onda su isto momci iz srcsa tu imali udes sa cliom.. sve ista lokacija, 100njak metara prije doma zdravlja omer maslic

Član
Fakat to mjesto cudno djeluje na ljude, na istom mjestu sam prije neke dvije godine zavrsio u lancanom, doduse blagom. U srednjoj traci bio, kisa, krenuli sa onog semafora ispred, ispred mene neki idiot u Peugeotu 607 sa proba tablicama, vuce se 40 km/h, tamo 200 metara dalje radovi na cesti u desnoj traci, al zauzeli i 10% srednje trake. Idiot umjesto da ubrza i obidje to, il lagano uspori prije, vuce se i kad je dosao 15 metara od toga, puni na kocnicu. Ja se ukopam iza njega jedva, na pola metra stao, kad cujes iza sssssssssss i bum, Golf 2 se zapikira u mene i nabije me na Peugeota. 607-ici nije nista bilo, meni malo ogrebana zadnja karambolka, pa smo se odlucili igrati razlaza. Golf 2 najvise zaplatio, popusio masku, farove, fino razbio prednji dio... Izvinjava se lik u dvici, rek'o nisi ti kriv, ovaj idiot ispred je, znam da po zakonu dvica jeste kriva da je dosla policija, al ovaj debil u 607 je napravio tu kompletnu frku bez ikakve potrebe.

Član
noke POTPIS na sve sto si rekao kreteni jedni namjestili da ti kidaju zivce i kad popizdis dobijes kaznu majmuni

Član
svi ti udesi sto su se desili na toj raskrsnici su ljudski faktor (brza voznja) jbg...... ima vala kretena po ulici

Legend
AmmaR84 je napisao(la):
svi ti udesi sto su se desili na toj raskrsnici su ljudski faktor (brza voznja) jbg...... ima vala kretena po ulici

olensoner je napisao(la):
Necu s tobom kume, celave ti gume... eto sta je urzok.

101130132.4_mn.jpg

da je neka krsina pa hajd, ali na ovom autu je vrlo mala vjerovatnoca da je uzrok ovo sto vi kazete...

Član
da je isao sporije sigurno ne bi ovolika steta bila pogledaj malo twinga znam da je malo auto i da je slabija karoserija nego kao u audia... ali brate opet uspio ga je i okrenuti na cesti heheheehhe i ovo nije semafor kriv tacno je izmedju dva semafora bilo

Legend
udario ga je coskom, ovo je udar pri nekih 40-50km max.. zbog toga ga je i zarotirao.. a nisi me skontao za semafor.. ceka se dosta na otoci na semaforu, znas i sam i onda raja nervozna krene sa tog semafora prema gradu gdje ih opet ceka neustiman semafor kod skretanja na tranzit, i tacno na ovom dijelu gdje se desio udes pocinje klasicni zastoj , uvijek..