lampica od temperature treperi

lampica od temperature treperi

Član
znaci odkad sam kupio golfa mog dvojku, stalno je treperila lampica od temperature, ova zena sto sam kupio u nje auto, kaze da je isla kod majstora da provjeri zasto treperi on joj je rekao da to nista ne smeta,:icon_question: i ona je to tako vozila, medjutim meni smeta kad mi stalno treperi i ko god uidje u auto odma pita sti ti ta lampica od temperature treperi i to me IZLUDJUJE :icon_mad: ZNA LI NEKO STA MOZE DA BUDE ;)

senzor u boci crkao, ili tranzistor / dioda u km satu crkla (ali cini mi se da si mjenjao sat i isto je????) ili je negdje instalacija u prekidu ;)

Član
zen_3dom je napisao(la):
senzor u boci crkao, ili tranzistor / dioda u km satu crkla (ali cini mi se da si mjenjao sat i isto je????) ili je negdje instalacija u prekidu ;)

jesam mijenjo sam ins. tablu ali sve je ok sa tablom i kopcanjem nije do toga jer je i prije i na staroj tabli treptala sijalica, moze bit da je do toca senzora ???:icon_question:

senzor na boci ako je neispravan lampica ce svijetliti , tj treperiti....

ja sam imao slican problem, mislio da je do boce, medjutim na samom konektoru instalacije ne bocu sto ide, jedna zica se otkinula ali je i dalj bila unutar gume konektora, sasvim slucajno otkrio, sredio to i sad sve ok ;)

Član
zen_3dom je napisao(la):

ja sam imao slican problem, mislio da je do boce, medjutim na samom konektoru instalacije ne bocu sto ide, jedna zica se otkinula ali je i dalj bila unutar gume konektora, sasvim slucajno otkrio, sredio to i sad sve ok ;)

pa jel ima da se kupi taj senzor nov da se zamjeni???;)

dami2580 je napisao(la):
zen_3dom je napisao(la):

pa jel ima da se kupi taj senzor nov da se zamjeni???;)

ima, ali boca komplet :cool::cool:

Član
senzor na boci,imam i ja isti problem treperi,ali kod mene prestane treperit kad se kazaljka dodje na sredinu