Lampica od akumulatora?

Lampica od akumulatora?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pri normalnoj voznji upali mi se lampica od akumulatora.... pa se ugasi i onda se opet upali i non stop je upaljena! Auto pali bez problema, provjerio sam da nije do kontakta sve fino lijepo i uredno spojeno pricvrsceno a i akumulator je relativno nov... tek par mjeseci star... pa da li zna iko koji bi to zajeb mogo da bude???

hvala

Član
pogledaj ili nek neko pogleda onaj Freilauf na lihtmasini onaj dio gdje se koluta remen sad neznam kako se zove na bih

to ti je ovaj desni dio

Član
bulex je napisao(la):
Pri normalnoj voznji upali mi se lampica od akumulatora.... pa se ugasi i onda se opet upali i non stop je upaljena! Auto pali bez problema, provjerio sam da nije do kontakta sve fino lijepo i uredno spojeno pricvrsceno a i akumulator je relativno nov... tek par mjeseci star... pa da li zna iko koji bi to zajeb mogo da bude???

hvala
cetkice, rotor, stator... nije to nesto pretjerano skupo, svaki auto-elektricar ce ti to srediti za neke sitne pare, zavisno od auta... desavalo mi se prije par sedmica....

Član
Moze biti par stvari:
Alternator ne puni (los remen,pukao remen,los spaner remena ili reparacija alternatora)
Lampica poludila (rijetkost)

Član
najprije ce bit cetkice u alternatoru,to ode prvo
vidi ima li ti remena ili si ga posijao negdje:D

Član
unimer u ruke i provjeriti napon kad je auto upaljeno i lampica se upali - ako je nizi od 12-13 volti ne valja, ne puni alternator.

Član
nesto oko alternatora.... u medjuvremenu sam otiso do servisa.... 35km nije strasno..... sad puni opet.... i poruka je bila generator worksttat....

hvala ipak... odma sam i pomislio na alternator

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.