Knezho je napisao(la):Ma j.... navlacenje brzine, to ga je na autobahn-u , nego Carrera GT ima isto vrijeme kruga !!!
Auto bez e-pomagala i iz 2004-te... Carrera GT :123: Tak` da Lambo nije objasnio nista
GTI FAN je napisao(la):Zasrano jestBaXRS4 je napisao(la):Ništa nije "zasrano" kako ti kažeš, H je vožena staza kao što se vidi iz priloženog, a Top Speed je na autoputu. A lijepo stoji u naslovu.
Aventador TOP SPEED 370 km/h & Hockenheim Lap Test zar je bitno gdje
http://www.sarajevo-x.com/auto/lamborghini-aventador-lp700-4-dostigao-370-km-h/111219078
Citat
"Automobil je dostigao brzinu od 370 km/ na stazi Hockenheim. Zaista impresivno."
Iako je u naslovu kao sto kazes sve lijepo objasnjeno nasi ga novinari moraju bubnuti glupost
a jos ima 4x4, 50konja vise, i taj ultra brzi sminkerski mjenjac,.i nije brzi od tete stare 6+ godinaPorschefan je napisao(la):Knezho je napisao(la):Ma j.... navlacenje brzine, to ga je na autobahn-u , nego Carrera GT ima isto vrijeme kruga !!!
Auto bez e-pomagala i iz 2004-te... Carrera GT :123: Tak` da Lambo nije objasnio nista
Cini mi se da nisam sam...
nermin suljagic je napisao(la):Jooj sto mrzim ove majmune iz VW-a..uvijek lazne podatke daju...prvo napisu da moj motor ima 116KS pa srdjan izmjeri da ih je oko 121,sad i ovo...bemti klicu :icon_mad:
B.M - Floyd je napisao(la):____________________________
A Hockenheim je dosta spora staza,ne vjerujem da ja mogao do 370 dogurati, al' opet sa druge strane to je V12 700 kS :icon_biggrin:
sta je sa recimo,tezine?sema911 je napisao(la):a jos ima 4x4, 50konja vise, i taj ultra brzi sminkerski mjenjac,.i nije brzi od tete stare 6+ godinaPorschefan je napisao(la):Knezho je napisao(la):Ma j.... navlacenje brzine, to ga je na autobahn-u , nego Carrera GT ima isto vrijeme kruga !!!
nermin suljagic je napisao(la):sta je sa recimo,tezine?sema911 je napisao(la):a jos ima 4x4, 50konja vise, i taj ultra brzi sminkerski mjenjac,.i nije brzi od tete stare 6+ godinaPorschefan je napisao(la):Knezho je napisao(la):Ma j.... navlacenje brzine, to ga je na autobahn-u , nego Carrera GT ima isto vrijeme kruga !!!
Porschefan je napisao(la):KS/tona potpuno jednaki... :icon_biggrin:
Ako ne vjerujete bacite na kalkulator... :icon_smile:
Cak je carrera mrvicu teza