AdnaNsa Član 18.05.2009 #31 bosko je napisao(la): ja sam cuo da je onaj jaro zavrsio na CUMu, kazu dislociro rame i vrat mu "uscako" od drzanja one ruke... Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol: ae bosko nemoj zahebavati covjeka i pravi nam onaj FreeNet :icon_twisted:
bosko je napisao(la): ja sam cuo da je onaj jaro zavrsio na CUMu, kazu dislociro rame i vrat mu "uscako" od drzanja one ruke... Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol: ae bosko nemoj zahebavati covjeka i pravi nam onaj FreeNet :icon_twisted:
arminnn Član 18.05.2009 #32 poKle je napisao(la): Boli ga qrac... Ja bi nogu izbacio da se vozam sa ovakvim autom... Kliknite za proširenje... taman tako
poKle je napisao(la): Boli ga qrac... Ja bi nogu izbacio da se vozam sa ovakvim autom... Kliknite za proširenje... taman tako
MAXzilla_SOL Član 18.05.2009 #34 tibor987 je napisao(la): samo se nemoj izuvat, spast ce lak :lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
tibor987 je napisao(la): samo se nemoj izuvat, spast ce lak :lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: