Član
dellas je napisao(la):Da nije zbog OggyBoy-a:icon_rolleyes: Salu na stranu, ovo je strasno, gde je mozak! RIP
Ne petlja se taj sa klinkama, samo starije koke koje ne smaraju i ne skaču pod teretna i putnička vozila.:icon_biggrin:
dellas je napisao(la):Da nije zbog OggyBoy-a:icon_rolleyes: Salu na stranu, ovo je strasno, gde je mozak! RIP
zAaKy je napisao(la):Ma današnja omladina totalno prolupala.Sve od reda puklo
Kad ona nema ni 17 godina a misli na samoubistvo i to uradi, pa stvarno dokle ovaj svijet ide.
Neznam šta je sa ovom omladinom, i sam imam 17 godina ali stvarno nikada u životu nisam pomislio da sebi neku štetu nanesem, il ned'o Bog da se ubijem.Haloo cijeli život preda mnom, u najboljim godinama, biće i cura i momaka i para i zdravlja (ako Bog da), i svega, neznam šta to toliko može uništiti život.
Smao neznam šta bi da sada izbije rat, kako bi mi pretrpjeli taj košmar kao što su naši roditelji
Kad nemogu je*eni prekid veze podnijet kako bi smrtne gubitke bliže familije i košmare kao što su naši roditelji preživjeli, pa hvala Bogu dosta ih opet ostalo živo
FirellesMonster je napisao(la):moj otac je u ratu poginuo braneci ovu drzavu, sta bi ja sad trebao, ubiti se sto me ova drzava kao i mnoge druge ne ferma ni 2%... nemogu ni pomisliti sta bi mene moglo natjerati na samoubistvo,
zAaKy je napisao(la):FirellesMonster je napisao(la):moj otac je u ratu poginuo braneci ovu drzavu, sta bi ja sad trebao, ubiti se sto me ova drzava kao i mnoge druge ne ferma ni 2%... nemogu ni pomisliti sta bi mene moglo natjerati na samoubistvo,
I ja sam ostao bez oca u ratu, i kao što kažeš ne fermaju nas ni 1%.
Ali opet snalazim se, već sa 14 godina sam počeo raditi
Preko ljeta malo šta da ne radim.
Ljudima radim sve živo da bih mogao izvući koji dinar da ne tražim od mame, jer me stvarno sramota da ona od pišljive penzije odvaja meni za grada, sa kojom gleda da nismo ničije ruglo, i da imamo šta jesti.
Mislim da sam se ja onda milion puta treb'o ubiti, jer sam znao šta me čeka i da odrastanje neće biti niamlo lako.
fala bogu sve se to izgura, a ova omladina, nezz koliko daleko će dogurati ako budu ovakve stvari radili.
Djeca od 12 godina se ubijaju zbog ljubavi. Moj rođak nedavno iz autobusa iskočio jer ga cura ostavila a 15 mu godina.
To sve treba dobro istući da nemogu sjesti na dupe, pa bi onda mislili šta i kako će raditi