Laktaši: Skočila pod autobus nakon svađe s momkom?

Laktaši: Skočila pod autobus nakon svađe s momkom?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
dellas je napisao(la):
Da nije zbog OggyBoy-a:icon_rolleyes: Salu na stranu, ovo je strasno, gde je mozak! RIP

Ne petlja se taj sa klinkama, samo starije koke koje ne smaraju i ne skaču pod teretna i putnička vozila.:icon_biggrin:

Član
Vidis treba suicidne prijetnje od maloljetnica nekada i ozbiljno shvatiti, a ja se zajebavam na taj racun :lol:. Ludo sve :icon_sad:

zAaKy je napisao(la):
Ma današnja omladina totalno prolupala.Sve od reda puklo
Kad ona nema ni 17 godina a misli na samoubistvo i to uradi, pa stvarno dokle ovaj svijet ide.
Neznam šta je sa ovom omladinom, i sam imam 17 godina ali stvarno nikada u životu nisam pomislio da sebi neku štetu nanesem, il ned'o Bog da se ubijem.Haloo cijeli život preda mnom, u najboljim godinama, biće i cura i momaka i para i zdravlja (ako Bog da), i svega, neznam šta to toliko može uništiti život.
Smao neznam šta bi da sada izbije rat, kako bi mi pretrpjeli taj košmar kao što su naši roditelji
Kad nemogu je*eni prekid veze podnijet kako bi smrtne gubitke bliže familije i košmare kao što su naši roditelji preživjeli, pa hvala Bogu dosta ih opet ostalo živo

upravu si... u zivotu postoje mnooogo teze stvari sa kojima se trebamo suociti i koje su pred nama a ne na prvom obicnom testu (prekid prve ljubavi) i odmah pomisliti na samoubistvo... moj otac je u ratu poginuo braneci ovu drzavu, sta bi ja sad trebao, ubiti se sto me ova drzava kao i mnoge druge ne ferma ni 2%... nemogu ni pomisliti sta bi mene moglo natjerati na samoubistvo, svasta :icon_mad: ova danasnja omladina, tinejdzeri umjesto da bas to doba zive kako im i sam naziv govori a oni se ubijaju... kad covjek pomisli, mi ovamo skupljamo novce da spasimo jedan zivot koji je tek nastao, omladina se ubija wtf a i ima izreka: spasis jedan zivot k'o da si spasio cijelo covjecanstvo; Bog joj podari zivot i ona se ubije... sve otislo u pm :icon_mad::icon_mad:

Član
ne do Bog nikome, samo to mogu reci
ne bih volio da budem u kozi njenih roditelja, a vozaca autobusa pogotovo
cijeli zivot pred njom, i ona ga okonca u 17-oj godini:icon_sad:

Član
FirellesMonster je napisao(la):
moj otac je u ratu poginuo braneci ovu drzavu, sta bi ja sad trebao, ubiti se sto me ova drzava kao i mnoge druge ne ferma ni 2%... nemogu ni pomisliti sta bi mene moglo natjerati na samoubistvo,

I ja sam ostao bez oca u ratu, i kao što kažeš ne fermaju nas ni 1%.
Ali opet snalazim se, već sa 14 godina sam počeo raditi
Preko ljeta malo šta da ne radim.
Ljudima radim sve živo da bih mogao izvući koji dinar da ne tražim od mame, jer me stvarno sramota da ona od pišljive penzije odvaja meni za grada, sa kojom gleda da nismo ničije ruglo, i da imamo šta jesti.
Mislim da sam se ja onda milion puta treb'o ubiti, jer sam znao šta me čeka i da odrastanje neće biti niamlo lako.
fala bogu sve se to izgura, a ova omladina, nezz koliko daleko će dogurati ako budu ovakve stvari radili.
Djeca od 12 godina se ubijaju zbog ljubavi. Moj rođak nedavno iz autobusa iskočio jer ga cura ostavila a 15 mu godina.
To sve treba dobro istući da nemogu sjesti na dupe, pa bi onda mislili šta i kako će raditi

Član
E nek sam i ovo vidio

Prije neki dan sjedim u kaficu i dolazi bula i narucuje pivu i konobar ne moze da vjeruje i upita ALlaha ti sta ces?Ona odgovara Allaha mi pivu ... I mislio sam da je to vrhunac
Al brate "kita" na ovoj planeti kolko joj "*****" oce a ona se baci pod autobus ccc
Jebale ih serije i ove kurve sa estrade !

CCC ovaj svijet bas al bas ode u *****

Sto rekose neki gore svi se borimo radimo ja prvi put radio sa 15 godina u "amoru" na grbavici ocami da ne moram ni od kog trazit i da ne ovisim bar za cigare i svoje kafe pive i sokove ni odkoga Evo sad mi 20 pa i dan danas se lomim radim kao i mnogi drugi
A ova retardirana djeca nemaju pametnijeg posla nego pravit pizdarije...Jebes nju vidis da je retardirana al mi zao covjeka u picku maternu

zAaKy je napisao(la):
FirellesMonster je napisao(la):
moj otac je u ratu poginuo braneci ovu drzavu, sta bi ja sad trebao, ubiti se sto me ova drzava kao i mnoge druge ne ferma ni 2%... nemogu ni pomisliti sta bi mene moglo natjerati na samoubistvo,

I ja sam ostao bez oca u ratu, i kao što kažeš ne fermaju nas ni 1%.
Ali opet snalazim se, već sa 14 godina sam počeo raditi
Preko ljeta malo šta da ne radim.
Ljudima radim sve živo da bih mogao izvući koji dinar da ne tražim od mame, jer me stvarno sramota da ona od pišljive penzije odvaja meni za grada, sa kojom gleda da nismo ničije ruglo, i da imamo šta jesti.
Mislim da sam se ja onda milion puta treb'o ubiti, jer sam znao šta me čeka i da odrastanje neće biti niamlo lako.
fala bogu sve se to izgura, a ova omladina, nezz koliko daleko će dogurati ako budu ovakve stvari radili.
Djeca od 12 godina se ubijaju zbog ljubavi. Moj rođak nedavno iz autobusa iskočio jer ga cura ostavila a 15 mu godina.
To sve treba dobro istući da nemogu sjesti na dupe, pa bi onda mislili šta i kako će raditi

ma zalosno je ovo sve... sve ama bas sve je krivo postavljeno u ovom drustvu i drzavi... nista nije kako treba... tinejdzeri izvrsavaju samoubistva, ljdi se ubijaju zbog dugova, kredita, tuge i sta vec ne... djeca i odrasli umiru od bolesti je nemaju para za operaciju... s pravom kazem da drzava ni prema kome nema ama bas nikakvog interesa, ZALOSNO :icon_mad: svako od nas se susrece sa poteskocama u zivotu, nikome nije zlatno ali borimo se i imamo taj neki cilj, da budemo sto bolji ljudi i da sto bolje zivimo, a ne da se ubijamo...

IGY

Član
kao i uvijek otisli ste predaleko, ko zna sta se jadnoj djevoci motalo po glavi, ko ste vi da sudite o necijem zivotu i da valjate gluposti, sad bi vas sve redom banovao
tema lock
a vi ohladite glave ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.