Laktaši: Skočila pod autobus nakon svađe s momkom?

Laktaši: Skočila pod autobus nakon svađe s momkom?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maloljetna S. M. (17) iz Gradiške najvjerovatnije je istrčala pred autobus u laktaškom naselju Trn, te zadobila teške povrede od kojih je podlegla u Kliničkom centru Banja Luka utvrđeno je istragom.

Uploaded with ImageShack.us

Nesreća se dogodila oko 23.30 sata u ulici Cara Dušana kod benzinske pumpe.

"Uviđajem je utvrđeno da je do saobraćajne nesreće, najvjerovatnije, došlo u momentu kada je autobus prolazio pored pumpe, a pješakinja iznenada istrčala pred vozilo", saopćeno je iz CJB Banja Luka.

Kako nezvanično saznajemo, djevojka se neposredno prije nesreće posvađala s momkom.

Svjedoci tvrde da djevojka nije željela ući u njegov automobil, nego je otišla do pumpe i istrčala pred autobus koji je prolazio.

Utvrđeno je da vozač autobusa vozio 40 kilometara na sat, ali nije uspio zakočiti jer je djevojka naglo istrčala.

Preuzeto sa Sa-X.com

Član
Ako se misle ubijati, ima i drugih načina, nek skače sa 10 sprata, nek se upuca i tako to.
Nemoj da druge živote uništava radi svoje gluposti.
Kako je sada vozaču autobusa, cijeli život će je nositi na duši iako nije kriva
17 godina i cura se ufurala.
Da je preživjela na licu mjesta ju je trebalo ubiti :icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Početnik
ihh pametna curica, nece nju momak sekirat, ha ya...

a ima danas pun k***c te sentimentalne omladine, nemaju preceg posla, a i previse se gledaju ove sapunice, jbg..

Član
Oggy je napisao(la):
ihh pametna curica, nece nju momak sekirat, ha ya...

a ima danas pun k***c te sentimentalne omladine, nemaju preceg posla, a i previse se gledaju ove sapunice, jbg..

Taman podjoh napisati o uticaju TV-a i sapunica folk pjesama (umrijet cu bez tebe i sl.) Ana Karenjina... ,a sto rekose gore, ako se vec hoces ubiti, nemoras drugome zivot unistiti.

Član
Ma današnja omladina totalno prolupala.Sve od reda puklo
Kad ona nema ni 17 godina a misli na samoubistvo i to uradi, pa stvarno dokle ovaj svijet ide.
Neznam šta je sa ovom omladinom, i sam imam 17 godina ali stvarno nikada u životu nisam pomislio da sebi neku štetu nanesem, il ned'o Bog da se ubijem.Haloo cijeli život preda mnom, u najboljim godinama, biće i cura i momaka i para i zdravlja (ako Bog da), i svega, neznam šta to toliko može uništiti život.
Smao neznam šta bi da sada izbije rat, kako bi mi pretrpjeli taj košmar kao što su naši roditelji
Kad nemogu je*eni prekid veze podnijet kako bi smrtne gubitke bliže familije i košmare kao što su naši roditelji preživjeli, pa hvala Bogu dosta ih opet ostalo živo

Član
meni je u ovakvim situacijama..najvise zao vozaca...jer ni krivi ni duzni moraju nositi nekoga na savjesti....boze sacuvaj :icon_mad::icon_mad:

BHT Ovisnik
neznam zasto odmah svi misle da se htjela ubiti,ako je se cura posvađala izvan sebe,a i navecer poslije ovih vrucina od asfalta udari sparina u glavu,osamuti te,ovako trenutak ne paznje i desi se sto se desilo:icon_sad:

R.I.P

Član
CoL3 je napisao(la):
neznam zasto odmah svi misle da se htjela ubiti,ako je se cura posvađala izvan sebe,a i navecer poslije ovih vrucina od asfalta udari sparina u glavu,osamuti te,ovako trenutak ne paznje i desi se sto se desilo:icon_sad:

R.I.P

:icon_eek: sto se ti ne bacis onda :icon_question: :D:D:D

BHT Ovisnik
:icon_confused:

od najboljeg prijatelja rodicu mi je auto tako udarilo prosle godine,cekala bus za kuci,sreća potkačilo je samo za ruku¸od sparine smantaš,jos ako je cura izvan sebe,da se htjela ubiti valjda bi nasla adekvatniji nacin,a ne se ubiti u gradu

Član
CoL3 je napisao(la):
:icon_confused:

od najboljeg prijatelja rodicu mi je auto tako udarilo prosle godine,cekala bus za kuci,sreća potkačilo je samo za ruku¸od sparine smantaš,jos ako je cura izvan sebe,da se htjela ubiti valjda bi nasla adekvatniji nacin,a ne se ubiti u gradu

zafrkajem se drug...jbg...ima nesretni slucajeva..al sudeci po svemu htjela je se ubiti...zao mi je i nje i vozaca koji je istraumiran...zamisli da ti se nesto ovako dogodi :icon_cry:

Član
@zaky potpis da ne pisem isto;)
@oggy , knezho potpis;)
sta je s ovom djecom danas u pm, svijet im se rusi u 13 toj , pun mi ih je k. po fb i kojekavim forumima, umjesto da budu to sto jesu -djeca oni postaju pacenici , paranoicni, pateticni i sta sve ne...pa izgubis majku, oca pa prezivis a da se ubijes zato sto te neko nece da jebe, wtf :icon_question:
btw. trebala se bolje informisati ima efikasnijih nacina za samoubistvo, ali izgleda da je na brzinu improvizirala , nije ni to lose...mozda i nauci sta iz toga ;)

p.s. naravno ako joj je to bila namjera , kako pise :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.