Član
Pozz raja,
zanima me koji je cvrsci/izdrzljivi lak (baza i bezbojni)
Onaj npr Sprej RenCo bezbojni ili onaj u kantici helios nitro bezbojni za drvo i metal koji bi se kompresorom nanosio?
Konkretno trebam feluge srediti.
Znam, sad ce neki "nosi majstoru" ili kupi autolak 2k, primere, filere, baze...
Majstoru nebi nosio, jer bi me vise to kostalo nego feluge sto sam platio.
A bio sam i u trgovini autolakova, i lik mi nabrojao milion stvari koje treba i onda kaze opet je bolje majstoru odnijeti, jer je teze raditi sa tim profi proizvodima.
Vec sam imao odlicne rezultate lakiranjem felgi sa sprejevima. Ali posto mi stari radi bravariju i ima kompresor i sprice, a AKO su oni lakovi u kanticama za metal bolji od sprejeva, mislim da je bolje to sve kompresorom odraditi...
Isao bi:
Smirglanje
Primer i eventualno filer (sprej)
Osnovni/bazni lak (iz kantice, kompresorom)
Bezbojni lak (isto iz kantice, kompresorom)
Sta vi mislite?
Unaprijed hvala
zanima me koji je cvrsci/izdrzljivi lak (baza i bezbojni)
Onaj npr Sprej RenCo bezbojni ili onaj u kantici helios nitro bezbojni za drvo i metal koji bi se kompresorom nanosio?
Konkretno trebam feluge srediti.
Znam, sad ce neki "nosi majstoru" ili kupi autolak 2k, primere, filere, baze...
Majstoru nebi nosio, jer bi me vise to kostalo nego feluge sto sam platio.
A bio sam i u trgovini autolakova, i lik mi nabrojao milion stvari koje treba i onda kaze opet je bolje majstoru odnijeti, jer je teze raditi sa tim profi proizvodima.
Vec sam imao odlicne rezultate lakiranjem felgi sa sprejevima. Ali posto mi stari radi bravariju i ima kompresor i sprice, a AKO su oni lakovi u kanticama za metal bolji od sprejeva, mislim da je bolje to sve kompresorom odraditi...
Isao bi:
Smirglanje
Primer i eventualno filer (sprej)
Osnovni/bazni lak (iz kantice, kompresorom)
Bezbojni lak (isto iz kantice, kompresorom)
Sta vi mislite?
Unaprijed hvala