Član
Znaci uzeo sam Renault Lagunu 1,9 dti 2000 godina.Dakle ukoliko se neko razumije ili je vec imao,da kaze iskustva stim motorom"" PREDNOSTI/ MANE"" :icon_smile:
rs6 je napisao(la):ma u dci -u imas vise elektronike a da su izdrzljivi oba su vala takvi samo redovan servis i gazi![]()
nek je sa srecom drug !![]()
renault_fan je napisao(la):rs6 je napisao(la):ma u dci -u imas vise elektronike a da su izdrzljivi oba su vala takvi samo redovan servis i gazi![]()
hvala druze bila je opcija ili dci ili dti,navodno dti "malo" vise trosi ali je znatno izdrzljiviji i bolje podnosi nasa goriva.Tako da odabir je pao na dti...samo et temu sam stavio da li je ko imo kakvi kvarova stim motorima pa da znam na sta trebam pazit![]()
renault_fan je napisao(la):rs6 je napisao(la):ma u dci -u imas vise elektronike a da su izdrzljivi oba su vala takvi samo redovan servis i gazi![]()
hvala druze bila je opcija ili dci ili dti,navodno dti "malo" vise trosi ali je znatno izdrzljiviji i bolje podnosi nasa goriva.Tako da odabir je pao na dti...samo et temu sam stavio da li je ko imo kakvi kvarova stim motorima pa da znam na sta trebam pazit
hvala druze bila je opcija ili dci ili dti,navodno dti "malo" vise trosi ali je znatno izdrzljiviji i bolje podnosi nasa goriva.Tako da odabir je pao na dti...samo et temu sam stavio da li je ko imo kakvi kvarova stim motorima pa da znam na sta trebam pazit![]()
btw nisam nikad imao dizela hehehe