panajotis Član 18.10.2008 #17 Opet ce rusi ludi kaciti na njega top u slucaju rata a vjerujem da ce se naci i neki seljak domacin da u njoj vozi mekinje na selo : )
Opet ce rusi ludi kaciti na njega top u slucaju rata a vjerujem da ce se naci i neki seljak domacin da u njoj vozi mekinje na selo : )
_JokeR_ Član 18.10.2008 #18 panajotis je napisao(la): Opet ce rusi ludi kaciti na njega top u slucaju rata a vjerujem da ce se naci i neki seljak domacin da u njoj vozi mekinje na selo : ) Kliknite za proširenje... hehehehhehehe upravu si......
panajotis je napisao(la): Opet ce rusi ludi kaciti na njega top u slucaju rata a vjerujem da ce se naci i neki seljak domacin da u njoj vozi mekinje na selo : ) Kliknite za proširenje... hehehehhehehe upravu si......
Pike_gti Član 19.10.2008 #21 nije losa svidjaju mi se felge ova ffurka polirano i crveno bash extra...
erol_brcak Član 20.10.2008 #22 VR6Boki je napisao(la): Ovo ce biti trkaci auto, ak sam ja dobro shvatio Kliknite za proširenje... da,prodavat ce se privatnim trkacima,a opet u istoj emisiji rekose da ide u serijsku proizvodnju do 2010.,sad sto god to znacilo.:icon_question:
VR6Boki je napisao(la): Ovo ce biti trkaci auto, ak sam ja dobro shvatio Kliknite za proširenje... da,prodavat ce se privatnim trkacima,a opet u istoj emisiji rekose da ide u serijsku proizvodnju do 2010.,sad sto god to znacilo.:icon_question: