Član
eh ovako napisat cu malo duze pa molim sve koji poznaju dobro neka procitaju i konsatuju sta je u pitanju......znaci clio 1.2 16v 2002 god...u posljednje vrijeme mi se cesto plaila ova lapica* stvit cu slike ispod* ...znaci desava se u sred voznje da se pojavi i odjednom motor radi nemirno i padaju obrtaji...ali samo u prvoj brzini to sam primjetio...ja stisnem kvacilo i mal gasa i to prode ya 4 sekunde... to mi se pojavljuje ima oko 20 dana ...desi se svaki drugi dan otprilike... ...danas parkirao auto ...vracam se hocu da upalim kada nece akumulator se ispraznio *aku je njegov original nikada nije mjenjan* zovnem druga da priklema i upali nakon duzeg vreglanja ...eh sada poslije tog dogadaja ona lampica je ostala da gori i narandzaste je boje sada stvarno neznam sta je i od cega je ...imam njgovu kjigu sa upustvima ali je na njemackom tako da stvarno nekontam sta je u pitanju....i da n zabaoravim ovo vodio sa clia na dijagnostiku kod simanica ..a kompijuter je izbacio neku gresku na airbagu koju je ponistio ...ostao je isti onaj prob...:icon_question::icon_question: hvala unaprijed evo idu slike
evo ih slike
evo ih slike