kvalitetni ključevi - zvijezda

kvalitetni ključevi - zvijezda

Član
Trebo bi neke kvalitetnije ključeve zvijezda nešto bolje od kineza, binga i sl

Pa ako neko zna marku da mi preporuči i gdje bi mogao naći u blizini tz....

Nervira me 2-3 odvrneš nešto i papa

Član
preko puta crvenih 7 ima ona prodavnica alata, pogledaj tu mozda imaju neke malo bolje

Član
U Bijeljini ima lik Unior koliko sam ja vidio ako sam dobro vidio i mislim da imam jedan takav koji mi dosta dugo traje, ali isto imam i dva kompleta iz fisa koji mi ddosta dugo traju :D

Na jednom iz FIS-a vecem pise LUX, plava metalna kutija u njoj spuzva u koju je zabodeno milion i jedan zvjezdasti, imbus, pokoji ravni sa rupom i po koji onaj ko micubishi trium sto ima ako znas - kao malo iskrivljen mercedesov znak.

Drugi manji komplet iz FIS-a je no name iako pise nesto ali se bas ne sjecam i isto traje dugo kao i taj jedan unior koji sam kupio kad nisam znao gdje sam zaturio ova dva kompleta :D:D:D

Ovi kompleti u fisu su bili onaj gore veci oko 20 KM, ovaj manji oko 10 - 15 KM a ovaj jedan sam Unior cini mi se 8 KM.

Administrator
unior sam vidio da ima za kupiti do mix maestra u solani, prije bolnice kreka na desnu stranu. Ja sam jednom kupovao, ali kupim neki set koji je kostao oko 9-10 KM, a taj jedan kljuc kao sto menjic rece je bio oko 7 KM.

Član
ovao drug sto se tice da nasnjeg alata preporuke idu za lux, unior i wurth.... npr ja koristim lux, jbg solidan je alat, imam njihoce sarafcigere, gedore, imbuse itd nije lose... preporuka odes u obi i uzmes njiohov set sitnog alata, nije vise od 50km... a sto se tice imbusa 10km set ako se nevaram a nisu losi...

Član
Imam od uniora sve i to je kako da kazem stari provjereni alat-marka, jednom uzmes i za sva vremena, davno otac uzeo ima 20g i dan danas sve tip top međutim na ovim novim autima uglavnom ide zvijezda, kupio negdje neznam ni ja sam al se nije koristilo 2-3 odvratanja i kako da vam objasnim sjebe se kao da je alat mekan (za razliku od uniora koji ima chrom vanadium) i nemože se kasnije ništa odvrnuti... i kasnije ga možeš baciti...

Valja mi obići da vidim...

Član
ovo sto sam ti ja napisao imaju bas UNIOR setove sve

a npr. nastavke za gedore na komad mozes naci dole kod Mejdana ona zgrada novija sto ima, sa zadnje strane (put kojim se ide prema zadnjem ulazu u mejdan)

Član
Pa ako bas sve razvalis, probaj uzeti jedan nastavak za gedoru Unior pa vidi kako ce se pokazati ako ne bude valjalo onda potrazi na ebay nesto bolje i kupuj polako jednu po jednu jer ti tako nece cariniti nista.

Ali ocekuj da za svaki kvalitetniji alat i platis kvalitetnije, recimo ako se dobro sjecam uniorov set gedora je bio tipa 400-500 KM.