MRAKAGOLF Član 05.04.2010 #1 skuter dobro stanje min 100ccm marke keeway , aprilia itd YAMASAKI LBC I KINEZI NE
HFintegrale Član 05.04.2010 #2 imam ti j keeway al je 50ccm skoro nov vozen samo jednu sezonu jos najlon na sicu... 850KM
hudler Član 05.04.2010 #3 MRAKAGOLF je napisao(la): skuter dobro stanje min 100ccm marke keeway , aprilia itd YAMASAKI LBC I KINEZI NE Kliknite za proširenje... Ispravi me ako grijesim ali zar nije i KEEWAY kineski :icon_question:
MRAKAGOLF je napisao(la): skuter dobro stanje min 100ccm marke keeway , aprilia itd YAMASAKI LBC I KINEZI NE Kliknite za proširenje... Ispravi me ako grijesim ali zar nije i KEEWAY kineski :icon_question:
MRAKAGOLF Član 05.04.2010 #4 hudler je napisao(la): MRAKAGOLF je napisao(la): skuter dobro stanje min 100ccm marke keeway , aprilia itd YAMASAKI LBC I KINEZI NE Kliknite za proširenje... Ispravi me ako grijesim ali zar nije i KEEWAY kineski :icon_question: Kliknite za proširenje... ne grijesis al jos malo pa iz europe
hudler je napisao(la): MRAKAGOLF je napisao(la): skuter dobro stanje min 100ccm marke keeway , aprilia itd YAMASAKI LBC I KINEZI NE Kliknite za proširenje... Ispravi me ako grijesim ali zar nije i KEEWAY kineski :icon_question: Kliknite za proširenje... ne grijesis al jos malo pa iz europe