JeTTa je napisao(la):Kao sto stoji u naslovu.
Ako neko ima ili zna da negdje stoje na otpadima ili slicno.
-Opel kadett c Coupe,
-Opel Rekord c Coupe,
-Ford Taunus Coupe 1970-76,
-Ford Capri,
-Ford Granada Coupe,
Ili neki slicni modeli pa da postavi slike, cijenu....
Hvala.
eddo je napisao(la):imas taunusa na mark etu se prodaje al je bez motora ... onako kako se sa slike vidi skoljka, u jako dobrom je stanju ... pozdrav
JeTTa je napisao(la):g0go je napisao(la):Ovako nesto ? ti meni sredis da prodam auto hitno ... ja tebi sredim ovo odmah dan poslje... ?
za taj u mostaru covjek trazi 1000km i nevalja kurcu... struo vas koliki... covjek se samo hvali da moze upaliti !!!
gdje se ovaj nalazi, nije bas u nekom stanju al..., ovo je cini mi se taunus, kolko je para
badboy je napisao(la):ima kod mene ford taunus ... zeleni sa bijelim krovom , extra je ... u odlicnom je stanju , mogao bih pitat jel na prodaju ...
Trozic je napisao(la):badboy je napisao(la):ima kod mene ford taunus ... zeleni sa bijelim krovom , extra je ... u odlicnom je stanju , mogao bih pitat jel na prodaju ...
vidio sam ga al mislim da bi bio skup ko nov je ,
činimse da sam u Prijedoru vidio neki kadet stari ko onaj na slici ovde u oglasu,
možda ima neki oglasnik sa tog kraja imo sam prije neki link ako nađem staviću :123:
g0go je napisao(la):JeTTa je napisao(la):g0go je napisao(la):Ovako nesto ? ti meni sredis da prodam auto hitno ... ja tebi sredim ovo odmah dan poslje... ?
za taj u mostaru covjek trazi 1000km i nevalja kurcu... struo vas koliki... covjek se samo hvali da moze upaliti !!!
gdje se ovaj nalazi, nije bas u nekom stanju al..., ovo je cini mi se taunus, kolko je para
ovo je rekord c coupe... covjek u njemackoj bude dolazi tu ... nalazi se u jednom selu kraj stoca ... mogli bi se cuti i dog...
Mozes li ti meni naci kupca za moje auto ?
DaBu je napisao(la):ima u Gracanici na jednom otpadu Taunus odlican odradjen generalno
mjenjac mu zaribo