kupujem 2x nastavka za auspuh

kupujem 2x nastavka za auspuh

gox

Član
kupujem 2x kvalitetna nastavka ili ako neko zna gdje u sarajevu ima kupiti i koliko su para od prilike

Prilozi

• MK-10.jpg
    MK-10.jpg
    28 KB · Pregleda: 3
  • MK-1--TWIN.jpg
    MK-1--TWIN.jpg
    40,6 KB · Pregleda: 7
  • MK-5.jpg
    MK-5.jpg
    33,6 KB · Pregleda: 4
Legend
kume, jesi gledao u dodexu ?
drug je neki dan uzeo 2x ova kao u sredini, i poprilicno lijepo izgleda, odleti dole do pofalica pa vidi ;)

imao je i neki opasan auspuh, cini mi se lastovcic, nije los pogledaj i njega..

Legend
ovi su cini mi se bili po 40km
kume iza musica, na pofalicima imas auspuh servis dodex, znaci kad krenes onim putem prema hitnoj, odmah prvo skretanje lijevo, vidjet ces ima taxi stand, iza taxi standa je dodex

ja sam radio svoje kod dodexa...lik u kiseljaku ih proizvodi napravi ti sta hoces i kako hoces, majstor na pofalicima je za 10 moja topla preporuka, samo je prezauzet jedino mozda tu budes imao problema...mene su izasli stoja 2 cini mi se... fi 90 ...

Član
kod mene su takvi nastavci po 25 KM sa dva izlaza,a sa jednim izlazom 10 KM ,a mogu nabavit po narudzbi nastavak od 200 KM

Član
od inoxa su,, slike ce bit tek poslije nedjelje,a ne smijem postavljat slike od svoje robe ,takva pravila ,,, a imam i zadnje protočne lonce

10pwwpc.jpg

na slici sto ej prekrizeno crvenom to nemam ;)

gox

Član
Dzeniii je napisao(la):
od inoxa su,, slike ce bit tek poslije nedjelje,a ne smijem postavljat slike od svoje robe ,takva pravila ,,, a imam i zadnje protočne lonce

10pwwpc.jpg

na slici sto ej prekrizeno crvenom to nemam ;)

evo tebi moj email pa mi posalji prave slike ok
[email protected]